Haberler

Turhal Belediyesi'nden Birlik Ve Beraberlik Pikniği

Güncelleme:

Kaymakam Y. Fatih KADİROĞLU, Turhal Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Birlik ve Beraberlik Pikniği'ne katıldı.

Büyük Otel piknik alanında düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Y. Fatih KADİROĞLU, Turhal Belediye Başkanı Ali GÖZEN ve parti temsilcileri, daire amirleri çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Birlik ve beraberlik Pikniği öncesi bir konuşma yapan Turhal Belediye Başkanımız Ali GÖZEN şunları söyledi:

2011 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz Birlik ve Beraberlik Pikniğimizi geleneksel hale getirdik ve bu yıl üçünsünü gerçekleştiriyoruz. Bu pikniği düzenlemekteki amacımız Turhal halkı arasındaki kaynaşmayı sağlamak, oluşan birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek, tüm halkımızın arkadaşlarıyla, sevdikleriyle ve aileleriyle hoş bir hafta sonu geçirmeleridir. Çeşitli yarışma ve hediye çekilişlerinin olacağı piknikte sevilen sanatçı Oğuz YILMAZ da sahne alacak. Göreve geldiğimiz günden beri önceliklerimizden birisi de Turhal'da huzur ortamının oluşması, insanlar arasındaki ilişkilerin eskiden olduğu gibi daha güçlü olması idi. Halkımızın desteğiyle bunu başardığımıza inanıyorum. Bu ve bunun gibi etkinlikler de toplum içi ilişkilerin güçlenmesine yardımcı oluyor. Başta siz sevgili halkım olmak üzere, tüm katılımcılara teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

7 Temmuz 2013 Pazar günü saat 12:00'de Büyük Otel piknik alanında organize edilen 'Turhal Belediyesi 3. Birlik ve Beraberlik Pikniği'nde geçen yıl olduğu gibi bu yılda belediye tarafından pikniğe katılan vatandaşlara yiyecek ikramında bulunuldu, piknikte ayrıca sürpriz yarışmalar ve hediyeler verilirken sevilen sanatçılardan Oğuz YILMAZ'ın verdiği konser ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turhal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title