Haberler

Turgutlu'da Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 7 Yaralı

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı ve 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Kaza, öğlen saatlerinde E-96 Karayolu Turgutlu ilçesi Çepnidere Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir yönüne seyir halinde olan Ercan A. idaresindeki 45 SB 3479 plakalı hafif ticari araç ile aynı yönde seyreden Evren G. idaresindeki 35 AZE 444 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada sürücü Ercan A. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Münevver Z.G., Cem G. (8), Duru G., Armağan A., Aslı A. ve Mehmet A. yaralandı. Vatandaşların bilgi vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu İnceleme Turgutlu Manisa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title