Haberler

Tunç'tan Kozcağız Belediyesine Ziyaret

Güncelleme:

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini illetti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran, İl Genel Sekreteri İbrahim Kayış, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Turna ile birlikte Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman'ı makamında ziyaret ettiler.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini illetti. Kozcağız'da yapılan yatırımlarla ilgili olarak Milletvekili Tunç'a teşekkürlerini ileten Başkanı Karaman, beldede gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Tunç'ta "Kozcağız belediyesi meydan düzenlemesi için gerekli ödenekleri Kültür ve Turizm Bakanlığından aktarmıştık belediyemiz çalışmaları tamamlayarak Kozcağız beldemizin güzelleşmesini sağladı, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kozcağız Barajı'nın proje çalışmaları tamamlandı, inşaat ihalesi hazırlıkları tamamlanınca bu yıl sonuna doğru temel atma çalışmalarını yapacağız, Kozcağız Futbol Sahası için 250 bin TL aktardık, gençlerimiz kısa bir süre içerinde güzel bir futbol sahasına kavuşmuş olacak, Kozcağız-Perşembe yolu da bu yıl bitirilecek, Kozcağız-Perşembe yolunun tamamlanması ile Kozcağız'ın Zonguldak yoluna bağlantısı da sağlanmış olacak, bu nedenle üzerinde önemle durduğumuz projelerden biridir. Kozcağız köprüsünü bu yıl yatırım programına aldık, Kozcağız Köprüsünü yeniden inşa edeceğiz, Kozcağız Beldemizde elektrik hatlarının yer altına alınması ve diğer alt yapı çalışmalarımız devam ediyor, Kozcağız Çok Programlı Lisesinde İmam Hatip bölümü açılarak, eğitime bu yıl başlanacak, Kozcağız ile ilgili Köy-des çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Karaman Yılmaz Tunç Ak Parti Kozcağız Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title