Haberler

Tuğrul Türkeş: Ortak Mülkümüz Devlet Yozlaştırıldı

MHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, devleti yönetenlerin kayıt-dışılığı, karartmayı ve usulsüzlüğü teşvik ettiği bir ülkede işçinin emeğinin, memurun kazancının, esnafın rızkının, emeklinin birikiminin gaspedildiğini belirterek, "Bir ülkede devleti yönetenler haksız teşebbüslere bulaşmışlarsa, orada "devlet' kaybolmuştur; ortak mülkümüz devlet kişiselleştirilmiş, özelleştirilmiş, yozlaştırılmıştır.

MHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, devleti yönetenlerin kayıt-dışılığı, karartmayı ve usulsüzlüğü teşvik ettiği bir ülkede işçinin emeğinin, memurun kazancının, esnafın rızkının, emeklinin birikiminin gaspedildiğini belirterek, "Bir ülkede devleti yönetenler haksız teşebbüslere bulaşmışlarsa, orada "devlet' kaybolmuştur; ortak mülkümüz devlet kişiselleştirilmiş, özelleştirilmiş, yozlaştırılmıştır. Orada tarihsel bir gerileme mevcuttur ve yanlışlık başlamıştır" dedi.

Türkeş, yazılı açıklamasında tarihte birçok topluluğun, Allah yolundan ayrıldığı için cezalandırıldığını ve helâk edildiğini belirterek, "O'nun yolu; adaletin, hakkın, hakkaniyetin, doğruluğun ve dürüstlüğün yoludur. Bu anlamda İslâm'ın hâkimiyeti, adaletin tecelli ettiği ölçülerde gelişir ve aynı şekilde, adaletin tahrip edildiği ölçülerde de yıpratılır" dedi.

Bir ülkede devleti yönetenlerin kayıt-dışılığı, karartmayı ve usulsüzlüğü teşvik ediyorlarsa, orada işçinin emeğinin, memurun kazancının, esnafın rızkının, emeklinin birikiminin gaspı bulunduğunu öne süren Türkeş, "Bir ülkede devleti yönetenler haksız teşebbüslere bulaşmışlarsa, orada "devlet' kaybolmuştur; ortak mülkümüz kişiselleştirilmiş, özelleştirilmiş, yozlaştırılmıştır. Orada tarihsel bir gerileme mevcuttur ve yanlışlık başlamıştır" dedi.

Tuğrul Türkeş, "Devleti yönetenlerin yolsuzluğa battıkları yerde, hiç kuşkusuz, toplumda da çürüme ve tükeniş mevzilenecektir. Devleti yönetenlerin şerre teslim oldukları yerde, toplumun da hayır işlemesi beklenemez" iddiasında bulundu. 2014 Bütçesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden "yolsuzluk" soruşturmasının gölgesinde kabul edildiği bu dönemde, Milliyetçi Hareket Partisi; tertemiz yönetimi ve kadrolarıyla, Firavunu bozguna uğratmaya hazırlandığını anlatan Tuğrul Türkeş, "2014 seçimlerinde -kamuda ve özelde- Adalet, Milliyetçi Hareket'in inancı ve iradesiyle ete kemiğe bürünecektir" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Tuğrul Türkeş Tuğrul Türkeş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title