Haberler

Tuğrul Türkeş MHP'den İhraç Ediliyor

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş partisinden ihraç ediliyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Türkeş artık MHP'yi temsil etmiyor" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Tuğrul Türkeş tedbirli olarak kesin çıkarma cezası istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi" dedi. Yalçın, yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçici Bakanlar Kurulu üyeliği teklifinde bulunduğu MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in "tedbirli olarak kesin çıkarma cezası istemiyle" disiplin kuruluna sevk edildiğini belirtti.

"ARTIK MHP'Yİ TEMSİL ETMİYOR"

"Türkeş artık MHP'yi temsil etmiyor" diyen Yalçın, "Kendisine, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Bakanlar Kurulu'na MHP'yi temsilen görevlendirilmek üzere teklif götürülmüştü, biz de disiplin kuruluna sevk ederek, onu kaldırdık. Bundan sonrasını Sayın Başbakan düşünsün. Şu andaki durum Anayasa'ya aykırıdır" değerlendirmesinde bulundu.

TANRIKULU'NUN İSTİFASINI KABUL ETTİ

MHP Ankara Milletvekili Türkeş'in tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmesinin partiyle ilişiğinin kesildiği anlamına gelmediğini vurgulayan Yalçın, öte yandan bakanlık görevi teklif edilen MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun genel başkan yardımcılığı görevinden istifasının da kabul edildiğini söyledi.

MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçici Bakanlar Kurulu üyeliği için yaptığı teklifi kabul ettiğini bildirmişti. Türkeş'in aynı zamanda kurulacak olan hükümette Başbakan Yardımcısı olacağı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Tuğrul Türkeş Semih Yalçın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (320)

FATMA:

ben akpli olarak artık akp ye oy yok bu sefer ailecek mhp ye oyumuzu vereceğiz

39
189
yanıtYanıtla
katil akp:

Mhp ve akp aynı ikisinide çöpe gömelim

76
73
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

EYY BAHÇELİ SEN NASIL MİLLİYETCİSİN SEN NASIL , MHP KURUCUSU ALPARSLAN TÜRKEŞ''İN OĞLU TUĞRUL TÜRKEŞ''i SADECE DEVLETİ HDP ENİN ELİNE BIRAKMAMAK İÇİN DAVETİ KABUL EDEN ADAMI PARTİDEN ATARSIN SEN GİT HDP BAŞKANI OL SANA OY MOY YOK OYLAR AKP YE

104
38
yanıtYanıtla
akpli:

ben bir akp li olarak adam gibi bir tek adam götüyorum o da bahçeli

61
75
yanıtYanıtla
BUNU OKU:

Arkadaşlar Uyanalım Türkeş bile Uyandıysa Yeter Bahçeliden milliyetci olmaz OYLAR AKP YE BEYLER YOKSA BAKANLARIN HEPSİ HDP OLUR EN AZINDAN AKP VATANINI DÜŞÜNÜYO MHP BAŞKANINDA O DA YOK TÜRKEŞ İATTI TÜRKEŞ VATANINI DÜŞÜNDÜ BAKANLIKLAR HDP YİN ELİNE GİTMESİN DEDİ ADAM ADAMIDA ATTILAR SONRA TÜRKEŞ BİLE UYANDI MHP NİN KURUCUSUNUN OĞLU UYAN TÜRKİYE 90 LARA GİTMEYELİM

74
54
yanıtYanıtla
MEHMET:

MHPnin şuana kadar yaptıkları doğruydu. Ama bir kişinin hareketi koca partinin belini büktü. Hesapları değiştirdi. Ama küçük hesap yapan malum parti o oyları alamayacak emin olsun. Hatta bu hareketin MHP oylarında artışa bile sebep olacağını düşünüyorum. Bu kadar bariz bir satış yapmayı millet sindirmez. Tabi CHP allah ne verdiyse MHPye saldırıp AKPnin ekmeğine yağ sürmediği sürece. . .

105
18
yanıtYanıtla
ALİDURA:

NOLDU VATAN İÇİN BİRİŞ YAPAN SİZİN GÖZÜNÜZDE HAİNMİ SAYILIYOR NE İŞ. . DEVLET ADAMLIĞI BUDUR İŞTE. . DEVLET ADAMLIĞI OTURDUĞU YERDE AHKAM KESMEK DEĞİLDİR. . ONU ŞUNU BUNU YAPMAM SENDE YAPM DEMEK NE DEVLETE NE ADAMLIĞINA YAKIŞIR. . HELAL OLSUN SANA TUĞRUL TÜRKEŞ. . .

88
30
yanıtYanıtla
ADAM:

SİNSİ BAHCELİ SEN NE AYAKSIK. YA . . AHA ŞURAYA YAZIYOYUM ZÜRİYETSİZ. . . SENDEN KİMSEYE HAYIR GELMEZ. .

80
35
yanıtYanıtla
siyasi yaşamı bitmiştir:

başbuğun emaneti dedik bağrımıza bastık , meğer koynumuzda yılan beslemişiz.

45
69
yanıtYanıtla
.....:

Sayın Türkeş gel AKP ye asıl milliyetçi AKP dir

55
57
yanıtYanıtla
Tüm 320 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title