Haberler

Tügiad Ankara Şubesi Başkanı Naslı'dan Bayram Mesajı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, içeride milli birliği hedef alan terör, dışarıda ise savaş ve istikrarsızlığın hüküm sürdüğü komşu ülkelerde yaşananlar nedeniyle milletçe Kurban Bayramı’na buruk girildiğini ifade etti.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, içeride milli birliği hedef alan terör, dışarıda ise savaş ve istikrarsızlığın hüküm sürdüğü komşu ülkelerde yaşananlar nedeniyle milletçe Kurban Bayramı'na buruk girildiğini ifade etti.

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türker Naslı, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, bayramların; milli ve dini hislerin, milli birlik ve beraberlik duygusunun güçlendiği günler olduğunu, ancak bu manevi atmosferin tam manasıyla oluşabilmesi ve bayramların ağız tadıyla kutlanabilmesi için öncelikle içeride ve dışarıda huzur ve barışın tesisine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Son dönemde artan terör olayları nedeniyle her gün ülkenin dört bir tarafına giden şehit cenazelerinin yürek dağladığını ifade eden Naslı, milletçe birlik ve beraberlik ruhunu muhafaza ederek, ülkenin huzur ve barışını bozmaya, kalkınma ve ilerlemesine sekte vurmaya çalışan bu menfur girişimin üstesinden gelineceğini söyledi.

Naslı, komşu ülkelerde yaşanan karışıklıklar nedeniyle milyonlarca insanın ve mültecinin yaşadığı dramın da son bulması temennilerini dile getirdi.

Naslı'nın, Kurban Bayramı mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Milletimizin manevi hayatında önemli bir yeri olan simge günlerden Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Tüm İslam alemi ile birlikte bir bayramı daha idrak etmeye hazırlanıyoruz. Manevi atmosferi ile huzur, güven, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren  bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, uzaktakilerin kavuştuğu, insanların kucaklaştığı, milli ve dini hislerin, milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği günlerdir. Ancak bu manevi atmosferin arzulandığı gibi tam manasıyla oluşabilmesi ve bayramların ağız tadıyla yaşanabilmesi için öncelikle ülkemizde ve bölgemizde huzur ve barışın tesisine ihtiyaç bulunmaktadır. Bugün ise bu ihtiyaç, her zamankinden daha fazladır. Ülkemizde son günlerde yaşanan ve milletçe bizi yasa boğan terör olayları ve şehitlerimiz yanında komşu ülkelerdeki sancılı süreç nedeniyle insanların yaşadığı büyük sıkıntılar nedeniyle bayrama biraz buruk giriyoruz. TÜGİAD Ankara Şube olarak; barışı ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan şu günlerde eriştiğimiz Kurban Bayramı'nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi, İslam aleminde huzur ve barışın tesisi için bir fırsat olmasını diliyoruz. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor; bayramın ülkemize; ateş çemberine dönüşmüş, acı ve gözyaşının hüküm sürdüğü Ortadoğu'ya ve tüm insanlık alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyoruz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title