Haberler

Tuğçe Kazaz'ın Atatürk Tweet'i Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Yaptığı siyasi açıklamalarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Atatürk'le ilgili yazdığı mesajla sosyal medyanın diline düştü. Kazaz, mesajında yanlış hesap yaparak alay konusu oldu.

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Atatürk'le ilgili yazdığı bir tweetle sosyal medyanın gündemi oldu.

"HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİL"

Atatürk'ün 57 yaşında hayatını kaybettiğini hatırlatan Kazaz, AK Parti'nin de başa geldiğinde 57. hükümet olduğunu hatırlatarak "Yaradılış sisteminde hiç bir şey tesadüf olarak gerçekleşmez" diye yazdı.

YANLIŞ HESAP YAPTI

Ancak Kazaz yanlış hesaplamıştı. AK Parti hükümeti 57. hükümet değil 58. hükümet olarak iktidara gelmişti. Kazaz'ın tweetine bazı kullanıcılar tepki gösterirken bazıları da alaya aldı.

Kazaz şunları yazdı:

"Yaradılış sisteminde hiç bir şey tesadüf olarak gerçekleşmez. Atatürk öldüğünde 57 Yaşında idi ve Ak Parti başa geldiğinde 57. Hükümetti."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Tuğçe Kazaz Ak Parti Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (383)

IzmirlimobilWeb@haberler.com:

Ya bakiyorumda hep Ataturke dusmanlik ya kardesim size ne dininden inancindan bu ulkeyi kurmusmu kurtarmismi cuhuriyeti kurmusmu sizene dininden allaha hesap verecek kisi o...Tayip erdogan ne yapti bana bir soleyin ne yapti ulkede suc kapkac tecavuz hersey tavan yapti dolar dahil ama siz diyorsunuz muslumaniz ya muslumaniz allaha sukurde bitek tayip erdoganmi musluman.herkezin kendi inanci kendine dir.Ulkemiz su anda vahim durumda allah hepimizin yardimcisi olsun.Ataturkte nur icinde yatsin...

21
69
yanıtYanıtla
ALİKO Mobil-IOS:

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. O kadar büyük bir lider ki; adam bu fani Dünya'da yokken bile adamı yıkamıyorsunuz...!!!

27
52
yanıtYanıtla
TUGCENIN,ÖZEL HAYATI ÖNEMLI DEGiLDiR,,,!:

TUGCENIN ÖZEL HAYATI ÖNEMLI DEGILDIR, , , onun mustafakemal ile ilgili söyledigi sözler önemlidir, , lütfen konuyu baska yerlere cekmeyin, , , burada tartisilacak olan kisi, , 92 sene önce müslüman türk milletinin tertemiz icme suyunu hiristiyan laik kokmus kültür ve kanunlariyla kirleten, , mustafakemal hakkinda söyledigi sözler ve fikirler cok degerlidir , , , konuyu tugcenin özel hayatina indirgemenin bir mantigi yoktur, , bu ülkede 92 yildir nedense mustafakemalin özel hayati daha hic tartisilmamistir, , gizli ve sakli neyi varsa herkes bildigini özgürce anlatmali ve 77 milyonu aydinlatmalidir, , , ,

46
32
yanıtYanıtla
Atatürkü ağzına alanın dili yanar:

sen Atatürkün tırnağı olmazsın birde Başkomutanımızı diline alıyor. Senin biletini alıp ırak''a yollasınlar. Boş insan seni

62
7
yanıtYanıtla
amedlimobilWeb@haberler.com:

bezim tugce eyidir

54
10
yanıtYanıtla
ceyhanli:

yunanli adam bunun hakkini vermis belli ataturk dusmani olmus

23
32
yanıtYanıtla
AKP''li biri.:

Ya ben inanıyorum AKP''li kardeşlerimde böyle bir kadını aralarında görmek istemez. Geçmişi kirli ve yarın müslümanlıktan sonra koyu bir ateist olmayacağının garantisini kimse veremez. Bize dinini anasından doğduğu gibi yaşayan insanlar lazım.

15
37
yanıtYanıtla
Vatan 38:

Eeeee? Ne olmuş ki yani? Bende bugün 57 lira harcadım???

51
1
yanıtYanıtla
Mehmet 46mobilWeb@haberler.com:

Ya bu salak kadini haber yapiyorlar iste buna sasiyorum.bu degilmiydi Din degistiren kendine yer bulmak icin kendini zorla gündeme getiriyor AKP hükümeti bitse komünist Bir hükümet gelsin bu seferde komünist olur zilli

21
29
yanıtYanıtla
esas asena:

ilk olarak bu kiz ataturk dusmani degil kendisi kac defa belirtli ve ikincisi SENINLEYIZ TUGCE REIS

29
21
yanıtYanıtla
Tüm 383 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title