Haberler

Tuğçe Kazaz'dan Putin'e 'Ergen Kız' Benzetmesi

Güncelleme:

Katıldığı programlarla yaptığı siyasi çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Kazaz son olarak Rusya Devlet Başkanı Putin hakkında konuştu.

Katıldığı programlarda sadece söyledikleriyle değil hareketleriyle gündem belirleyen Tuğçe Kazaz, son zamanlarda mesleğiyle ilgili değil de yaptığı siyasi açıklamalarla konuşulur oldu.

HEDEF TAHTASINA PUTİN'İ OTURTTU

Bu durumdan pek de rahatsız olmadığı anlaşılan Tuğçe Kazaz'ın hedefinde son olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin vardı. Rusya ile yaşadığımız uçak krizi üzerinden konuşan Tuğçe Kazaz, Rusya Devlet Başkanı hakkında ilginç benzetmelerde bulundu.

"ERGEN KIZLAR GİBİ BU PUTİN"

Kazaz; "Uçak düşürme olayından sonra erkek arkadaşından ayrılmış, psikolojisi bozuk, ergen kızlar gibi bu Putin. Ayrıca masum insanlara çatarak katliam yapmayı bırak. Biraz adam ol Putin, adam" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vladimir Putin Tuğçe Kazaz Rusya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

tespit onnumara:

Ergen kiz muhahahah...

55
4
yanıtYanıtla
Murat a:

bu kızı sevmeye başladım.

28
11
yanıtYanıtla
Nooluuurrrr:

Evlen de sunu basimizdan al

yanıt7
yanıt10
Bir Vatandaş:

Müslümanlığı inkar eden bir insan mı savunuyor islamiyeti ?

14
11
yanıtYanıtla
cüneyt:

Ergen kızlar gibi ne demek İnsan öldürüldü farkında değil bu kız heralde adamın ne suçu vardı madem uçak vuruldu pilotunu alıp götürün göz altına alın onu vurmaya kimsenin hakkı yoktu sonuçta onunda bi ailesi var.

7
16
yanıtYanıtla
Atakan:

Aman be güzelim bunlar ince isler senin benim kafamiz ermez böyle islere gencsin güzelsin git evlen coluk cocuk sahibi ol kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin herkesin dostuda var düsmanida siyasetin icinde her Zaman cikar var bugün dost olduklarin yarin düsmanin olur oyunun kurallarini bildikten sonra sorun yok sen git baska islen ilgilen güzellik gelip gecici

12
8
yanıtYanıtla
REALIST:

sen önce yüzlere gazetecı. yazar sıyasetci aydın . akademısyen ve düşünce adamını iceri atan yasina bakmadan konuşan herkesi iceri atan kendi ülkenin diktatörune bir bak ondan sonra putıne laf soyle. . . . .

3
15
yanıtYanıtla
PELİN:

Bu kukla kızı oynatan kim acaba?

11
7
yanıtYanıtla
ÜsTü_KaLsıNMobil-IOS:

Tebrik etmek lazım bir insan ancak bu kadar. Birşey bilmeden birşey biliyormuş gibi konuşabilir..

13
2
yanıtYanıtla
xcltr:

Ne salak bi kadın be

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title