Haberler

Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif!

Güncelleme:

Eski manken Tuğçe Kazaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim." tehdidine "Küstah herif! Eşsiz bilgeliğine tüküreyim" diyerek ateş püskürdü.

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde planladığı olası operasyona ilişkin Twitter'dan "Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim." diye tehdit etmişti. Türkiye'nin sınırları aşması halinde de ekonomik yaptırım uygulayacağını açıklamıştı. Trump'ın bu sözlerin ardından manken Tuğçe Kazaz'dan tepki gecikmedi.

"KİM KİMİ ÇÖKERTECEK GÖSTERECEKLER"

Son zamanlarda yaptığı sivri çıkışlarla sık sık gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Donald Trump'ın tepki çeken paylaşımından sonra attığı tweette şunları söyledi: "Küstah herif! Eşsiz bilgeliğine tüküreyim. Değil ekonomimiz yiyecek kuru ekmeğimiz dahi kalmasa hem içerideki kölelerinizi hem de dışarıdaki köpeklerinizi temizleyene kadar durmayacağız. Ekonomiye de gelince, size öyle bir plan hazırlanıyor ki kim kimi çökertecek zaman gösterecek."

Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif!

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

26 Ağustos 1982'de Balıkesir Edremit'te doğan Tuğçe Kazaz, Miss Turkey 2001 birincisidir. 1.83 metre boya sahiptir. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. 2003 yılında Kampüsistan isimli gençlik dizisinde rol aldı.

Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif!

2005 yılında George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Donald Trump Tuğçe Kazaz Türkiye Haberler

500

Yorumlar (59)

DADAŞ:

NİYE ÖYLE DİYORSUNKİ AYNI DİNDENSİNİZ

26
25
yanıtYanıtla
KUMLUCALI UĞUR:

Bu kadının lafına bakan insanlar, her zaman sürü psikolojisi ile yaşamaya mahkumdur.

16
29
yanıtYanıtla
Huhu baksana:

Sen kimin lafina bakyn

yanıt8
yanıt3
06.66:

Bu paylaşımı yerinde olmuş bana göre. . .

35
10
yanıtYanıtla
acunbabadeulan:

bir sen eksiktin siyasete girmeyen sende gel tamm olsun. sen önce abdestını aldınmı bakim

14
29
yanıtYanıtla
HASAN:

HELAL OLSUN

24
5
yanıtYanıtla
ELAZIĞ lı:

kılıçdaroğlu gör bunları bir lafta sen et ama yokkk sen onların maşasısın

14
6
yanıtYanıtla
xxxx:

dinmi değiştirdin tuğçe müslümanken müslümanlıktan çıkan tekrar dönebilirmi müslüman olarak sen dini elbisemi zannetin her istediğinde değiştireceksin

8
10
yanıtYanıtla
PORC...:

Döneklerin sözlerini kale almıyoruz. .

7
7
yanıtYanıtla
corci:

en son hıristiyan değil miydi bu?

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title