Haberler

Tudors'tan Yeni Yatırım

Güncelleme:

Perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Tudors, yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Yeni yatırımlarını basın toplantısıyla duyuran Tudors, 2017 yılı sonuna kadar 50 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

1998 yılında girdiği perakende sektöründe kısa sürede en önemli oyuncu haline gelen Tudors, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tudors'un yeni yatırımlarını ve yeni reklam kampanyasını duyurmak amacıyla düzenlediği basın toplantısına Tudors Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ayaydın, Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, Ünlü Yönetmen Sinan Çetin, reklam filmi yönetmeni ve oyuncuları katıldı.

Dünyanın en önemli gömlek markalarından birisi olma hedefiyle yola çıkan Tudors, Türkiye dâhil 13 ülkede faaliyetlerine devam ediyor. Yurt dışında mağazalaşma stratejilerini doğru kurarak başarıya ulaşan Tudors'un yurt dışında 42 mağazası bulunuyor.

Aynı zamanda İstanbul odaklı mağazalaşmasını Anadolu'ya da taşıyarak büyük bir başarıya imza atan Tudors, yurt içinde 159 olmak üzere toplamda 201 mağazasıyla aynı kalitede hizmet veriyor.

Tüketicinin isteklerini modern mağazacılık anlayışı içerisinde karşılayarak sürekli yenilenen ve dünyanın en güvenilir ve en yenilikçi markası olan Tudors, 2017 yılı sonuna kadar 50 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Erkek giyim sektöründeki büyümeye paralel olarak yeni ürünler geliştirmeye odaklanan Tudors, Ar-Ge'ye de yatırımlarına devam ediyor. Firma bünyesindeki faaliyetleri güçlendirmek ve genişletmenin yanı sıra dünya trendlerini takip ederek yenilikçi ve uygun bütçeli ürünleriyle sektördeki konumunu güçlendiriyor.

Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, yaptığı değerlendirmede, perakende sektörünün son yıllarda hızla büyüdüğünü vurguladı. Ayaydın; perakende sektöründe Türkiye adına dünyada söz sahibi olma yolunda hızla ilerleyen Türk markalarından birisi olmanın kendilerine ayrı bir gurur verdiğini söyledi.

TUDORS'TAN 'GÖMLEK KRALLIĞI

Sektörün kurallarını da değiştiren ve dünyanın önde gelen dergilerinden Retail&Leisure International tarafından da Güneydoğu Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olarak gösterilen Tudors, en yenilikçi ve en güvenilir marka sorumluluğunu yeni iletişim kampanyasına taşıdı.

'Gömlek Krallığı' sloganıyla hayata geçirdiği reklam filmi kampanyası, herkesin kaliteli ve uygun fiyata giyinmesini gerektiğinin altını çiziyor. Reklam filmi özellikle erkeklerin isteklerini modern çizgilerle karşılayarak sürekli kendini yenilediğinin mesajını vurguluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Çetin Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title