Haberler

Ttnet Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Şen Açıklaması

"Başarıya ulaşabilmek için dijital ekosistemi büyütmeliyiz"

TTNET Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, geleceği yakalamak için değişen ve dijitalleşen dünyayı iyi okumak gerektiğini belirterek, "Başarıya ulaşabilmek için dijital ekosistemi büyütmeliyiz" dedi.

Şen, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen İş ve Yatırım Alanında Küresel Fırsatlar Uluslararası Konferansı'nın "Geleceğin Bilişim Teknolojileri" panelinde, geleceğin bilgi teknolojileriyle sunulan TTNET ürünleri, çözümleri ve teknoloji vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Dijital inovasyonun önemine değinen Şen, geleceği yakalamak için değişen ve dijitalleşen dünyayı iyi okumak gerektiğini dile getirerek, "Geleceği hayal etmeliyiz. Başarıya ulaşabilmek için yeni vizyon ve iş modelleri sunmalı, girişimciler ve start-up şirketlerle birlikte dijital ekosistemi büyütmeliyiz. Yeni oluşum sürecindeki dijital ekosistemden pay almak için dijital inovasyona odaklanmalıyız" ifadelerini kulandı.

Kullanıcıları her şeyin internete bağlı bir dünyanın beklediğine dikkat çeken Şen, internet tabanlı birçok uygulamanın hayatı ve alışkanlıkları değiştirdiğini, hayatta hemen her şeyin internete bağlı olduğu, akıllı hale geldiği tamamen online bir dünyanın kendileri beklediğini aktardı.

İnternet kullanımının hızla arttığının altını çizen Şen, "Tüketim alışkanlıklarının yenilendiği, tüm dünyayı etkisi altına alan hızlı dijital dönüşümün yeniliklerini müşterilerimizin hayatına taşıyoruz. TTNET olarak tüm gelişmeleri ve trendleri analiz ediyoruz. Daha fazla hız ve kapasite ve katma değerli servisler sunarak müşterilerimizin internet tecrübesini sürekli geliştiriyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Panele TTNET Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Şen'in yanı sıra Alcatel-Lucent Türkiye Azerbaycan Başkanı Cenk Kıvılcım, Intel Genel Müdürü Burak Aydın ve Telpa ve General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman da konuşmacı olarak katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Şahin Şen Ttnet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title