Haberler

Ttnet Kobi'leri Bulut Bilişim ile Tanıştırıyor

TTNET ve Netsis, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler'e (KOBİ) iş süreçlerini internet üzerinden 7/24, hızlı ve verimli biçimde yönetebilecekleri bulut bilişim çözümleri sunuyor.

TTNET ve Netsis, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler'e (KOBİ) iş süreçlerini internet üzerinden 7/24, hızlı ve verimli biçimde yönetebilecekleri bulut bilişim çözümleri sunuyor.

TTNET'li KOBİ'ler bulut bilişim teknolojisi üzerinden sunulacak ticari uygulamalar ile satın alma siparişlerinden, stok kayıtlarının yönetimine, veri güvenliğinden, muhasebe raporlarına kadar tüm iş süreçlerini içeren  çözümlere, özel indirimlerle sahip olacak.

TTNET açıklamasına göre, bu yıl TTNET 360 vizyonu doğrultusunda dijital reklamcılık ve e-ticaretten, dijital ödeme ve tahsilat sistemlerine kadar birçok yeniliği pazara sunan TTNET, bu kez bulut bilişim çözümlerini KOBİ'lere özel indirimlerle sunuyor.

TTNET'in, Netsis ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında stok takibinden, cari hesap yönetimine, finanstan müşteri ilişkilerine tüm iş süreçlerini hiçbir kurulum maliyeti olmaksızın, uygun koşullarla bulut ortamına aktarabilen KOBİ'lerin her yerden bilgilerine ulaşabilmeleri için internete bağlı olmaları yeterli oluyor.

KOBİ'ler, TTNET ile Netsis arasındaki iş birliği kapsamında aylık satış fiyatı 47,2 lira olan Netsis Netlite ürününü özel indirimle 12 ay boyunca aylık 4,72 lira ücretle kullanabiliyor. Ayrıca kampanya kapsamında müşteri ilişkileri yönetimi çözümü olan WebCRM, Netsis Entegre II ve III kullanıcılara 12 ay boyunca ücretsiz kullanım imkanı ile sunuluyor. Buna göre kampanyadan yararlanan herkes, WebCRM'i tek kullanıcı için bir yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek.

TTNET müşterileri, bulut çözümlerinin aylık kullanım ücretlerini TTNET faturalarına yansıtarak ödeyebiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ttnet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title