Haberler

TSYD'den Vali Öz'e Ziyaret

Güncelleme:

Trabzon Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Vali Öz, Trabzon basınının Türkiye genelindeki gücü ve kalitesine vurgu yaparak, "Trabzon Türkiye'de her dalda olduğu gibi basın kolunda da ulusal basınla yarışabilen güce ve kaliteye sahiptir. Kamuoyunu her zaman etkileyebiliyorsunuz. Trabzon, spor altyapısı ve tesisleşme bakımından Türkiye'nin en önde gelen ilidir. Ama bu tesisler arzu edildiği gibi kullanılmıyor. Biz devlet olarak yapacağımız uygulamalar ile iyi spor yazarları ve gazetecilerin yazı ve yönlendirmeleri sonucu bu tesisleri daha aktif kullanıp birçok şampiyonlar çıkarabiliriz" dedi.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın da, derneğin çalışmaları hakkında Vali Öz'e bilgi vererek, sporun gelişmesi için valiliğin yapacağı çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdil Celil Öz Türkiye Trabzon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title