Haberler

Trump, Kirli Çamaşırlarını Ortaya Döken FBI Eski Direktörü Hakkında Soruşturma İstedi

Güncelleme:

ABD Başkanı Trump, Kongre'ye bugün verdiği ifadede kendisinin seçim dönemi ve sonrasındaki tüm kirli çamaşırlarını ortaya döken eski FBI Başkanı Comey için soruşturma talep etti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı, eski FBI direktörü James Comey'nin 'korumalı konuşmaları' sızdırma şüphesinden soruşturulması çağrısında bulundu.

Trump'ın avukatı Marc Kaskowitz, çağrısını Comey'nin Senato İstihbarat Komitesi'nde görevden alınmasına dair ifade vermesinin ardından yaptı.

COMEY TÜM KONUŞMALARI KAYDETMİŞTİ

Comey, iki buçuk saat süren ifadesinde, ocak ayından beri Trump ile gerçekleştirdiği tüm baş başa görüşmelerin notlarını kaydettiğini söylemişti. Görevinden alındıktan sonra Comey, 'Columbia Üniversitesi'nde bir yakın arkadaşına', bir konuşmayı sızdırmasını söyledi.

"COMEY SIZINTININ BİR PARÇASI"

Kaskowitz, yayımladığı açıklamada, Comey'nin bu itirafının eski FBI direktörünün Trump hakkında bilgi sızdıran isimlerden biri olduğunu ortaya koyduğunu ifade etti ve ekledi: "Bu sızıntınındiğer sızıntılarla beraber soruşturulması gerekip gerekmediğinin tespit edilmesini yetkililere bırakıyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Donald Trump James Comey Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title