Haberler

TRT Haber Televizyonu Artvin'i Tanıtacak

Güncelleme:

Artvin Valisi Cirit, Artvin'in doğal güzelliği, tarihi ve kültürünün tanıtımın yapılacağı TRT Haber Televizyonun "Gündem" programının konuğu oldu.

TRT Haber kanalında yayınlanacak olan programının yapımcılığını Fatih Aktaş, sunuculuğunu ise Selin Yıldırım'ın yaptığı "Gündem" programı, ekibi Artvin'e gelerek doğal güzelliğiyle ünlü Borçka Karagöl'de çekimler yaptı.

Program ekibi, her mevsim içinde barındırdığı renk cümbüşüyle ziyaretçilerini büyüleyen Borçka Karagöl'de "Kafkas Rüzgarı" halkoyunlarının gösterisini çekti. Ayrıca özellikle Artvin'in Arhavi ilçesinde yıllardır sürdürülen ve yöre insanın vazgeçilmez tutkusu olmaya devam eden "atmacacılık kültürü" hakkında çekimler yapıldı.

Programa konuk olan Vali Kemal Cirit, Artvin'in doğal güzelliğini, tarihini ve kültürel yapısını anlattı.

Artvin'de yapılan çekimler, TRT stüdyolarında gerekli düzenlemeler ve montajlar yapıldıktan sonra önümüzdeki günlerde TRT Haber kanalında "Gündem" programında yaklaşık 15 dakika süreyle yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Cirit Karagöl Borçka Artvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title