Haberler

Trt 1’in Yeni Dizisi Sen deGitme İzleyenlerini Gözyaşlarına Boğacak!

Yeni Yayın Döneminde Ses Getiren Projeleriyle Gündeme Gelen TRT'nin En İddialı Dizilerinden "Sen De Gitme"'Nin Tanıtım Filmi Bile İzleyenleri Ekran Başına Kilitlemeyi Başardı.

Yeni yayın döneminde ses getiren projeleriyle gündeme gelen TRT'nin en iddialı dizilerinden "Sen de Gitme"'nin tanıtım filmi bile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Tanıtım filminde, eşini kaybetmenin yarattığı travmayı üzerinden atmaya çalışan Doktor Mehmet (Sinan Albayrak)'le kızı Elif (Eslem Akar)'in aralarında geçen duygu dolu sahneler izleyenleri merak içerisinde bırakıyor.

Çekimleri devam eden Sen De Gitme'de her bir karakterin farklı yaşanmışlıklara sahip hayat hikayelerinin yanı sıra her bölümde ayrı bir hasta hikayesi de yer alıyor.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği ve Özgür Evren Heptürk tarafından kaleme alınan "Sen De Gitme" dizisini ünlü yönetmen Türkan Derya yönetiyor.

Sen De Gitme, son dönemde iddialı, kaliteli ve yeni projeleriyle adından sıklıkla söz ettiren TRT 1 ekranlarında Şubat ayında izleyicileri ile buluşacak. Sen De Gitme dizisinde Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Bulut Aras, Serdar Orçin gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title