Haberler

Travesti Katili Hurdacıya 25 Yıl Hapis

Bursa'da Fiyat Anlaşmazlığı Yüzünden Dünya Travesti Güzellik Yarışmasına Katılmaya Hazırlanan Bir Kişiyi Öldürüp, Bir Travestiyi de Yaraladığı İddia Edilen Hurdacı 25 Yıl 5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Bursa'da fiyat anlaşmazlığı yüzünden dünya travesti güzellik yarışmasına katılmaya hazırlanan bir kişiyi öldürüp, bir travestiyi de yaraladığı iddia edilen hurdacı 25 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kasten adam öldürmek ve yaralamak" suçlarından müebbet hapsi talep edilen triportör sürücüsü hurdacı M.İ. (59), son kez hakim karşısına çıktı. Fiyat anlaşmazlığı yüzünden Tayland'da düzenlenecek dünya travesti güzellik yarışmasına katılacak olan Ece takma isimli Abdullah U.'yu (22) meyve bıçağıyla öldürüp, diğer travesti H.Ç.'yi de yaralamakla suçlanan M.İ.'ye ceza yağdı. Mahkeme, sanık M.İ.'yi Abdullah U.'yu öldürmek suçundan önce müebbet hapis cezası verdi. Ardından

M.İ. 'nin duruşmadaki iyi hali sebebiyle ceza 25 yıla indirildi. Zanlı ayrıca yaralama suçundan da 5 ay hapse mahkum oldu.

Sanık avukatı Yelda Hoşgören, cezanın çok fazla olduğunu belirterek, kararı temyiz edeceklerini söyledi.

(OSM-İHS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title