Haberler

Trakya'da Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Etkili Oldu

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısının ardından Trakya'da yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. Tekirdağ'da eğitim uçuşları ertelendi, balıkçılar denize açılamadı. Edirne ve Kırklareli'de ise hafif yağış etkili olmaya başladı ve akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısının ardından Trakya'da yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu.

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bugün öğleden sonra Marmara Bölgesi'nde kuvvetli rüzgar ve sağanak uyarısında bulundu. Hava sıcaklığının 4 ile 6 derece olduğu Trakya'da yağmur ve kuvvetli rüzgar etkili olmaya başladı. Tekirdağ'da hızı zaman zaman saatte 40 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle Çorlu Atatürk Havalimanı'nda bugün yapılması planlanan eğitim uçuşları ertelendi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle Tekirdağ ve Marmaraereğlisi ilçesinde balıkçılar denize açılamadı. Marmara Denizi'ndeki fırtına nedeniyle de büyük gemiler Tekirdağ açıklarında demirledi.

Edirne ve Kırklareli'de ise sabah saatlerinden itibaren hafif yağış etkili olmaya başladı. İki kentin yüksek kesimlerinde ise akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi Kırklareli Tekirdağ Marmara Edirne Hava Durumu İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title