Haberler

Trakya Cam'ın Yeni Kampanyasını Wılma Elles Tanıttı

Güncelleme:

Trakya Cam Sanayii A.Ş., enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı daha da artırmak amacıyla kampanya başlattı.

Türkiye'nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Grubu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı daha da artırmak amacıyla kampanya başlattı. Wilma Elles ile İlker Ayrık'ın rol aldığı yeni reklam filminde, konutlarda Trakya Cam'ın yeni teknoloji ürünü "Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor"un kullanılması halinde ısıtma ve soğutma enerjisinde yüzde 50'ye varan tasarruf sağlandığı anlatılıyor.

Modern üretim teknolojisi ve nitelikli insan gücüyle 34 yıldır konut ve iş yerlerinin yanı sıra otomotiv ve beyaz eşya sektörü için de yüksek ve kaliteli cam çözümleri üreten Şişecam Grubu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., enerji tasarrufunu artırmak amacıyla kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, TV'ler için hazırlanan reklam filmi TBWA\Group\DUDU tarafından hazırlandı. "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinden Wilma Elles ile "Seksenler" dizisi ve 'Ben Bilmem Eşim Bilir' oyuncularından İlker Ayrık'ın rol aldığı reklam filminde Wilma Elles içinde konfor ve sinerji olan bir ev arıyor.

Bu arayışta kendisine emlakçı rolündeki İlker Ayrık yardımcı oluyor. Samimi ve bir o kadar da keyifli olan reklam filmiyle Isıcam'ın enerji tasarrufu sağlayan "Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor" markalı ürünlerinin daha geniş kitlelere tanıtılarak, toplumda tasarruf bilincinin artırılması da amaçlanıyor.

Yeni teknoloji ürünü olan, ısıtma ve soğutma enerjisinde yüzde 50'ye varan oranda tasarruf sağlayan "Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor" reklam kampanyası TV'lerin yanı sıra radyo, basın ve internet mecralarında yayımlanıyor.

AJANS KÜNYE BİLGİLERİ

Reklamveren: Trakya Cam A.Ş.

Reklam Ajansı: TBWA\Group\DUDU

Kreatif Direktör: Murat Arlı

Marka Direktörü: Didem Tamer Gül

Stratejik Planlama: Toygun Yılmazer, Tuğçe Erul

Marka Yöneticisi: Mine Silen, Melih Mermutlu

Yaratıcı Ekip: Öncü Özsu Mustafa Hayıt, Erhan Özden, Demet Toprak, Fürkan Aslım

Ajans Prodüktörü: Zeynep Gencebay, Alev Cihan

Yapım Şirketi: Autonomy

Yönetmen: Uygar Kutlu

Reklam Müziği: Emre Irmak

Fotoğrafçı: Emre Doğru

Medya Ajansı: Carat

Kullanılan Mecralar: TV, radyo, basın ve internet

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlker Ayrık Wilma Elles Trakya Cam Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title