Haberler

Trakya Cam Güneydoğu Avrupa'nın En Büyük Yapı Fuarına Damga Vurdu

Güncelleme:

Trakya Cam SEEBBE 2014 Fuarı'nda ileri teknoloji ürünlerini tanıttı.

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, 8-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Sırbistan – Belgrad'da Ground Beogradski Sajam'da düzenlenen 'SEEBBE 2014 Uluslararası Yapı Fuarı'nda yeni cam ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında düzenlenen konferansa da katılan Trakya Cam yetkilileri, yaptıkları sunumla enerji tasarrufunun önemini dikkat çekti.

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş, 8-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Sırbistan – Belgrad'da Ground Beogradski Sajam'da, Beogradski Sajam ve Senexpo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen 'SEEBBE 2014 Uluslararası Yapı Fuarı'nda katıldı.

En son teknolojilerin kullanıldığı ve pazarın ihtiyacı doğrultusunda üretilen; enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü gibi özelliklerinin yanı sıra dekoratif unsurlarıyla da öne çıkan camlar üreten Trakya Cam, yeni ürünlerini sunmak için 'SEEBBE 2014 Uluslararası Yapı Fuarı'nda ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

1975 yılından bu yana düzenlenen ve halen Güneydoğu Avrupa'nın alanında en büyüğü konumuna ulaşan SEEBBE Uluslararası Yapı Fuarı'nda Trakya Cam standını ziyaret edenler; ısı kontrol kaplamalı TRC Termoplus, ısı ve güneş kontrol kaplamalı TRC Coolplus ile temperlenebilir ısı ve güneş kontrol kaplamalı TRC Coolplus T ve reflektif güneş kontrol camları TRC Tentesol ve TRC Tentesol T ürünlerini hakkında bilgilendirildi.

Fuar kapsamında düzenlenen konferansa katılan Trakya Cam yetkilileri, enerji tasarrufu sağlayan ürünler başta olmak üzere Ar-Ge faaliyetlerinin ve enerji tasarrufunun önemine dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trakya Cam Belgrad Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title