Haberler

Trakya Cam, Faturaları Düşürmenin Yolunu Anlatıyor.

Güncelleme:

Trakya Cam, 'Isıcam Konfor' reklamıyla faturaları düşürmenin yolunu anlatıyor.

Avrupa'da 4'üncü, dünyada ise 6'ncı büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş., enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı daha da artırmak amacıyla reklam kampanyası başlattı. Başrolünü ünlü oyuncu Wilma Elles ile Gamze Gözalan'ın paylaştığı yeni reklam filmiyle, "Isıcam Konfor"un kullanıldığı binalarda ısıtma ve soğutma giderlerinde sağlanan tasarrufa dikkat çekiliyor.

24.09.2013 - Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Trakya Cam Sanayii A.Ş, enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı daha da artırmak amacıyla yeni bir reklam kampanyasını başlattı.

Konut ve işyerlerindeki enerji tüketimini azaltmak amacıyla geliştirilen "Isıcam Konfor"un reklam kampanyasında ürünün binalarda sağladığı yalıtım özelliği sayesinde yazın güneş ısısı girişini kontrol ederek soğutma, kışın da ısıyı içeride tutarak ısıtma giderini azalttığı vurgulanıyor.

Tasarruf bilincini geliştirmeyi amaçlayan reklam filmi TBWAİSTANBUL tarafından hazırlandı.

Wilma Elles ile Türk oyuncu ve dublaj sanatçısı Gamze Gözalan'ın başrollerini paylaştığı reklam filminde Gamze Özalan, komşusu Wilma Elles'e yakıt faturasından dert yanıyor. Wilma Elles ise ona faturasını azaltma yolunun Isıcam Konfor olduğunu anlatıyor.

Reklam filmiyle, enerji tasarrufu sağlayan "Isıcam Konfor" markalı ürünlerin daha geniş kitlelere tanıtılarak, toplumda tasarruf bilincinin artırılması da amaçlanıyor.

Yeni teknoloji ürünü olan, ısıtma ve soğutma enerjisinde tasarruf sağlayan "Isıcam Konfor" reklam kampanyası TV'lerin yanı sıra radyo, basın ve internet mecralarında yayımlanıyor.

REKLAM KAMPANYASI KÜNYE BİLGİLERİ

Reklamveren: Trakya Cam

Reklam Ajansı: TBWAISTANBUL

ECD: Emre Kaplan

Yaratıcı Ekip: Ali Şener, Burak Kundaracıoğlu, Yiğit İrde, Demet Toprak, Emir Yüksel

Marka Ekibi: Didem Tamer Gül, Yasemin Tolunay, Melih Mermutlu

CSO: Toygun Yılmazer

Stratejik Planlama Ekibi: Tuğyan Çelik

Prodüksiyon Ekibi: Ceyda Kayaçetin Schulte, Pelin Güneş, Gizem İnan

Prodüksiyon Şirketi: Autonomy

Yönetmen: Uygar Kutlu

Post Prodüksiyon: Otomat

Müzik: Opus Audio / Mehmet Yaranona, Tolga Türünz

Kullanılan Mecralar: TV, basın, radyo, internet

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gamze Gözalan Wilma Elles Trakya Cam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title