Haberler

Milli Tekvandocu Sıla Medine Kavurat'ın Cenazesi Kocaeli'de Defnedildi

Güncelleme:

Çankırı'da trafik kazası sonucu ağır yaralanan milli tekvandocu Sıla Medine Kavurat'ın cenazesi, Kocaeli'de defnedildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkan Vekili Recep Temtek, sporcular, antrenörler ve vatandaşlar katıldı. Kavurat'ın cenazesi, ikindi namazının ardından Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da başsağlığı mesajı yayımladı.

Çankırı'da trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden milli tekvandocu 17 yaşındaki Sıla Medine Kavurat'ın cenazesi, Kocaeli'de defnedildi.

Derince Merkez Camisi'ndeki cenaze törenine, Kavurat'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Türkiye Tekvando Federasyonu Başkan Vekil Recep Temtek, sporcular, antrenörler ve vatandaşlar katıldı.

Kavurat'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Çınarlı Mezarlığı 17 Ağustos Şehitliği'nde toprağa verildi.

Sıla Medine Kavurat, 23 Mart'ta okul sporları müsabakaları için Çorum'a giderken babası Kocaeli Bölge Antrenörü Şevki Kavurat ile trafik kazası geçirmiş, önce Çakırı Devlet Hastanesine kaldırılmış, ardından Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milli tekvandocu Sıla Medine Kavurat'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Aşkın Bak Gençlik Türkiye Kocaeli Çankırı Spor Ölüm Spor Güncel Haberler

title