Haberler

Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Jandarma, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları Kaza yapan otomobil ve tırdan detaylar Cesedin cenaze aracına taşınması Mersin'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Jandarma, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları

Kaza yapan otomobil ve tırdan detaylar

Cesedin cenaze aracına taşınması

Mersin'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Veysel Karani Tezmen (26) idaresindeki 80 GS 119 plakalı tır, TEM Otoyolu Adana-Mersin istikameti kavşaklar mevkisinde, Seydi Karakuş'un (52) kullandığı 01 AON 55 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, otomobildeki Hasan Koyuncu olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüsü Karakuş ile otomobildeki Düzgün Argun ve Mehmet Bulut, ambulanslarla Tarsus'taki hastanelere kaldırıldı.

Koyuncu'nun cesedi, Mersin Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekiplerince çıkarılarak Tarsus Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Seydi Karakuş Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title