Haberler

Trafiğe Servis Kilidi; Yolların Gırtlağı Sıkılıyor

Bindirmek zorunda kalan servis şoförleri de durumdan rahatsız.SÜRÜCÜ DE YOLCU DA TRAFİK KİLİDİYLE BOĞUŞUYORServis araçlarının yolcularını almak için 10 dakika beklemesi bile söz konusu noktada trafiğin katlanarak yoğunlaşmasına yol açıyor.

Bindirmek zorunda kalan servis şoförleri de durumdan rahatsız.

SÜRÜCÜ DE YOLCU DA TRAFİK KİLİDİYLE BOĞUŞUYOR

Servis araçlarının yolcularını almak için 10 dakika beklemesi bile söz konusu noktada trafiğin katlanarak yoğunlaşmasına yol açıyor. Bundan sonra, direksiyon başındaki her sürücü ve taşıdığı yolcular Maslak'taki trafik kilidini çözmek için uğraş veriyor.

"2 KİLOMETRELİK YERİ 1 SAATTE GİTTİĞİMİZ OLUYOR"

Trafiğin Seyrantepe'de bulunan Galatasaray stadından Sarıyer'e kadar uzanabildiğini belirten servis yetkilisi Salih Bayraktaroğlu, "Trafik yoğunluğunu çok etkiliyoruz. Ama Maslak bölgesinde hizmet veren firmaların otoparkı yok. Otopark hizmetini Büyükdere Caddesi üzerinden karşılamak durumunda kalıyoruz. 2 kilometrelik yeri 1 saatte gittiğimiz oluyor" diye konuştu. Uygulamanın kendileri için de sorun teşkil ettiğini söyleyen Bayraktaroğlu, "Servis şoförleri burada sürekli ceza yiyor. Hatta aynı dakikada 2 farklı ceza yiyen arkadaşımız var" dedi.

"YAPTIĞIM İŞTEN NEFRET EDİYORUM"

Maslak'tan personel taşıyan bir servis şoförü de aldığı cezalardan bezmiş durumda. 8 aydır 8 kez ceza kesildiğini belirten servis şoförü, "Bir ceza 80 lira, benim zaten günlüğüm o kadar" diyerek isyan etti. Bu işi yapmak zorunda olduklarının ancak kendileri için uygun koşulların olmadığını vurgulayan servis şoförü, "Bu sıkışıklığı isteyerek yapmıyoruz, ancak yapmak zorundayız. Dakikalık da olsa yarattığımız kargaşa nedeniyle, yaptığım işten nefret ediyorum. Hiçbir binanın önünde otopark sistemi yok. Mecburen anacadde üzerinden alım yapıyoruz" diye konuştu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Sarıyer Maslak Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title