Haberler

Trabzonspor'da Yanal' 3 Tecrübelide Israrlı

Genç, dinamik ve mücadeleci bir takım kurmayı hedefleyen Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarları sonucu stoper, sağbek ve orta sahaya toplam 3 tecrübeli alacağı öğrenildi.

Genç, dinamik ve mücadeleci bir takım kurmayı hedefleyen Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarları sonucu stoper, sağbek ve orta sahaya toplam 3 tecrübeli alacağı öğrenildi.

Ersun Yanal'ın yönetime 3 bölgeye ısrarı sonucunda alınmasını istediği bu isimler arasında Fiorentina ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki stoper Facundo Roncaglia ile Spartak Moskova'dan Serdar Taşçı'nın da yer aldığı iddia edildi.

"TAKIMA AĞABEYLİK YAPACAK İSİMLER OLACAK"

Bordo mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta'da 6-8 civarında oyuncu transferi yapacaklarını ve bunların üçünün tecrübeli isimlerden oluşabileceğini söyledi. Her mevki için alternatiflerinin olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Muharrem Usta, bu konuda şöyle dedi:

"Önümüzdeki günlerde transferde hareketlilik yaşanabilir. Şu ana kadar sol bek transferimiz oldu. Bunun dışında, düşündüğümüz bütün alanlarda her an çeşitli gelişmeler olabilir. Takıma uyum sağlayacak isimler üzerinde duruyoruz. Takımda ağabeylik yapacak, toparlayıcı 2-3 tecrübeli ismi de kadromuza katabiliriz. Bu doğrultuda da çalışmalarımız devam ediyor."

GÖKHAN ALSAN'A TALİP VAR

Bu arada Trabzonspor'un geride kalan sezon Kardemir Karabükspor'a kiraladığı Gökhan Alsan'a PTT 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un talip olduğu bildirildi. Bordo mavililerde kamp kadrosuna katılacak isimler arasında yer alan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için yönetimin kamp sonunda karar vereceği belirtildi. Gökhan Alsan, geride kalan sezonda PTT 1'inci Lig'de oynaşan Kardemlir Karabükspor'da 26 maçta forma giyip 4 gol kaydetmişti.

KADRODALAR AMA AÇIKLAMA YOK

Trabzonspor'da savunma oyuncuları Mustafa Yumlu ve Serge Akakpo için 'yeni sezonda takımda kalacak' denilse de henüz 2 oyuncuyla resmi imzalar atılmadı. Mustafa Yumlu'nun sözleşmesi 30 Haziran 2016'da sona ererken Akakpo'nun sözleşmesi 1461 Trabzon'da bulunuyor. A takımda antrenmanlara çıkan ve kampa katılacak olan isimler arasında da yer alan 2 savunmacı için belirsizlik devam ediyor.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Usta Gökhan Alsan Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title