Haberler

Trabzonspor Basın Sözcüsü Örem: "Galip Gelmek İsterdik Ama Olmadı"

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof.Dr.Asım Örem, Beşiktaş maçında takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlarına teşekkür etti, "Onlara galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı" dedi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof.Dr.Asım Örem, Beşiktaş maçında takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlarına teşekkür etti, "Onlara galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı" dedi.

Avni Aker Stadyumu'nu dolduran taraftarların Ankara'da yaşanan terör saldırısına karşı ortak tepki göstermesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Prof.Dr.Asım Örem, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Trabzon'dan bütün Türkiye'ye verilen mesaj çok önemliydi. Taraftarlarımız bunu en güzel şekilde yerine getirdi" diye konuştu.

GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTERDİK

Bordo mavili futbolcuların Beşiktaş karşısında galip gelmek için ellerinden geleni yaptığını belirten Asım Örem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"90 dakika boyunca takımına desteğini eksik etmeyen taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Şimdi önümüzde Medicana Sivasspor maçı var. Taraftarlarımızın yine takımımızın yanında olacağından kuşkumuz yoktur. Şu bilinsin ki, başkanımız ve yönetim kurulumuz hem saha içinde hem de saha dışında daha güçlü bir Trabzonspor'un oluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Yeniden Büyük Trabzonspor'u hep birlikte inşa etmeliyiz. Bu yüzden iyi ya da kötü gün ayrımı yapmadan hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız."

HAMİ MANDIRALI'YA ELEŞTİRİ

Trabzonspor'un Beşiktaş karşısında ilk yarıda iyi bir futbol sergilediğini vurgulayan yerel gazeteler, Cardozo-Sefa değişikliğinin takımda el freni etkisi yaptığına dikkati çekerken mağlubiyetin sorumluluğunun teknik direktör Hami Mandıralı olduğunu öne sürdüler.

Günebakış Gazetesi, "Yazık oldu! Hami el freni oldu, Trabzon Beşiktaş'a teslim oldu. Hami hocanın Cardozo-Sefa değişikliği derbinin sonucunu belirledi. Hüsran!" başlıklarını kullandı.

"YENİLGİYE ÇANAK TUTTU"

Karadeniz Gazetesi, "Trabzon'un gücü bu. Bizi bu hallere düşürenler utansın. Alışmak sevmekten daha zor geliyor. Ne acı ki her kötü sonuç bize artık sürpriz gelmiyor. Trabzonspor, Beşiktaş karşısında ikinci yarıda ortaya koyduğu rezil futbolla teslim oldu. Hami Mandıralı, Cardozo'yu dışarı alması nedeniyle yenilgiye çanak tuttu" ifadelerine yer verdi.

HAMİ'DEN STOP!

Taka Gazetesi, "Hami'den stop! Trabzonspor taraftarının sabrı taştı ve istifasını istedi. Havada karartı var. Mersin galibiyetiyle gelen bahar havası Avni Aker'de erken kapattı" başlıklarıyla Hami Mandıralı'ya yüklendi. Son Nokta Gazetesi, "Bir zamanlar fırtınaydı. İstanbul takımları için cehennem olan A. Aker artık cennet! Golcüyü dışarı aldı, golü yedi" ifadelerini kullandı.

İlkhaber Gazetesi, "Galibiyete yakın olduğu maçta yapılan tek değişiklik hatası Trabzonspor'un sonunu hazırladı. Bu futbola yazık oldu", Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Kalite farkıyla. Acı üstüne acı" başlıklarına yer verdi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hami Mandıralı Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title