Haberler

Trabzonspor'a Moral Yemeği

Trabzonsporlu teknik heyet ve futbolcular, Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen moral yemeğinde kent protokolü ve bordo-mavili formayı giymiş eski futbolcularla bir araya geldi.

Trabzonsporlu teknik heyet ve futbolcular, Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen moral yemeğinde kent protokolü ve bordo-mavili formayı giymiş eski futbolcularla bir araya geldi.

Trabzon'da bir restoranda düzenlenen yemeğe Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yöneticiler, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, futbolcular, bordo ? mavili formayı giymiş eski oyuncular katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sonuçlar ne olursa olsun tüm futbolcuları ve teknik direktör Tolunay Kafkas'ı çok sevdiklerini belirterek, desteklerinin her zaman takımla olduğunu söyledi, taraftarları Cuma günkü Orduspor maçında takımı desteklemeye çağırdı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da destek yemeğinin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Eski futbolcular adına Necmi Perekli ve bazı protokol üyeleriyle Vali Recep Kızılcık'ın konuşmasının ardından son olarak söz alan Kaptan Tolga Zengin, şunları söyledi

Takım adına bu yemek için herkese çok teşekkür ediyorum. Tabii ki zor günler geçiriyoruz ama Trabzonspor çok büyük bir camia, çok büyük bir kulüp. İnşallah sizin verdiğiniz destekle, taraftarlarımızın desteğiyle, Orduspor maçını da kazanarak bu sezon bitirebileceğimiz en iyi pozisyonda ligi tamamlamak istiyoruz. Hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok. Bu takımın her şeyi yapabilecek gücü var. Zor günler geçiriyoruz ama hepimiz büyük takım oyuncularıyız. Cuma günkü maçı da hayırlısıyla atlatıp önümüze bakacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Recep Kızılcık Nevzat Şakar Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title