Haberler

Arkadaşını beklemediği için taksiciyi öldüren adam tutuklanarak cezaevine gönderildi

Güncelleme:

Trabzon'da taksici Hüseyin Aslan'ı bıçaklayıp tabancayla vurarak öldürdükten sonra cesedi dereye atıp kaçan şüpheli Mustafa Kol jandarmaya teslim oldu. Sorgusunda cinayetin nedenini anlatan Kol, "Bir arkadaşı beklemesini istedim. Beklemeyeceğini söyleyerek para istedi. Bunun üzerine tartışma ve kavga çıktı. Torpidodaki ekmek bıçağı ile saldırdı, sonrasında olay yaşandı" dedi. Kol, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trabzon'da taksici Hüseyin Aslan'ı öldüren Mustafa Kol tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kol, jandarmadaki ifadesinde, "Bir arkadaşı beklemesini istedim. Beklemeyeceğini söyleyerek para istedi. Bunun üzerine tartışma ve kavga çıktı. Torpidodaki ekmek bıçağı ile saldırdı, sonrasında olay yaşandı" sözleriyle cinayetin nedenini anlattı.

Olay, 30 Haziran'da Sürmene ilçesi Oylum Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle yolunda camları kırılmış, koltukları kanlı, 61 SY 053 plakalı taksiyi terk edilmiş halde görenler, durumu jandarmaya bildirdi. İhbarla bölgeye gelen ekipler, aracın Sürmene 1 Nolu Meydan Taksi Durağı'nda görev yapan Hüseyin Aslan'a (50) ait olduğunu belirlendi. Olay yerinde bir de bıçak görüldü.

Arkadaşını beklemediği için taksiciyi öldüren adam tutuklanarak cezaevine gönderildi

CANSIZ BEDENİ DERE KENARINDA BULUNDU

Sürücü Aslan'ın ise 10 kilometre aşağıdaki Kalecik ile Lişit Yayla yolundaki dere kenarında, cansız bedeni bulundu. Vücudunda bıçak izleri ve 3 kurşun girişine rastlanılan Aslan'ın cenazesi, otopsi sonrası ilçede toprağa verildi.

ÖNCE BIÇAKLANDI, SONRA TABANCAYLA VURULDU

Çalışma başlatan jandarma, bölgedeki güvenlik kameraları ile Hüseyin Aslan'a ait telefon kayıtları incelemeye alındı. İncelemede, Aslan'ın gece saatlerinde kendisini telefonla arayan Mustafa Kol (42) ile buluşup yayla yoluna doğru hareket ettikleri tespit edildi. Aslan'ın, şüpheli tarafından ilçeye 30 kilometre uzaklıkta durdukları yolda taksi içinde bıçaklanıp tabancayla vurularak öldürdüğü, ardından cesedin de dereye atıldığı belirlendi.

Arkadaşını beklemediği için taksiciyi öldüren adam tutuklanarak cezaevine gönderildi

"ARKADAŞIMI BEKLEMEYİNCE ÖLDÜRDÜM"

Olay yerinden uzaklaştığı taksinin lastiği patlayınca yaya olarak bölgeden kaçan Mustafa Kol, dün akşam saatlerinde suç aleti silahla İlçe Jandarma Komutanlığı'na gidip, teslim oldu. İfadesinde cinayeti itiraf eden Kol, "Bir arkadaşı beklemesini istedim. Beklemeyeceğini söyleyerek para istedi. Bunun üzerine tartışma ve kavga çıktı. Torpidodaki ekmek bıçağı ile saldırdı, sonrasında olay yaşandı" dedi. Sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kol, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aslan Hüseyin Aslan Trabzon Ekmek Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Dr.Kimbel:

Taksiye bindin yola ciktin bir yere ugrayacan taksinin taksimetresi aciktir taksi metre giderken baska yazar beklerken baska yazar yani beklerken az yazar giderken km yazar,tabiki beklerse bekleme ücreti taksimetreye kayit yapar tartismanin sebebi bu olamaz

0
0
yanıtYanıtla
yakuphira yalçın:

allahım sen insanlara hidayet ver yarabbi taksici durmadı beklemedi diye insan öldürmek nedirr

0
0
yanıtYanıtla
Doğuş:

Gasp ta olabilir

0
0
yanıtYanıtla
Hilal Uslu:

Böyle taksicilerin başına daha çooookk iş gelir bunlar eceline susamışlar artık..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title