Haberler

Trabzon'da seferber oldular, 'göktaşı'nı arıyorlar

Güncelleme:

Trabzon'da seferber oldular, 'göktaşı'nı arıyorlarTRABZON'da dün gece gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan meteor (göktaşı) olduğu belirtilen ışık huzmesi, görenleri heyecanlandırdı.

Trabzon'da seferber oldular, 'göktaşı'nı arıyorlar

TRABZON'da dün gece gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan meteor (göktaşı) olduğu belirtilen ışık huzmesi, görenleri heyecanlandırdı. Göktaşının düştüğü iddia edilen Düzköy ilçesi Şahinkaya dağı eteklerinde vatandaşlar arama çalışması başlattı. Türkiye'nin özellikle Doğu Karadeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinden dün akşam saatlerinde görülen, gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan meteor olduğu belirtilen ışık huzmesi görenleri heyecanlandırdı. Göktaşının düştüğü iddia edilen Trabzon'un Düzköy ilçesi Şahinkaya dağı eteklerinde vatandaşlar arama çalışması başlattı. Açık arazi ve ormanlık alanlarda arama yapan vatandaşlar bir çukurla karşılaştı. Heyecanlanan vatandaşlar yaptığı incelemede çukurun kopan ağaç köküne ait olduğunu belirledi. Ellerinde sopalarla ormanlık alanda arama yapan 15 kişilik grup, bir ize rastlayamadı.

'GÖKTAŞINI BULURSAK DEVLETE VERECEĞİZ'

Göktaşını arayana Ahmet Yılmaz akşam büyük bir ışık huzmesi gördüğünü belirterek 'Işığı akşam gördüm. Bir baktım ateş gibi gökyüzünde bir ışık yayıldı. Şaşırdık kaldık. Ben bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim. Nereye düştüğünü bilmiyoruz. Akıbetini merak ediyoruzö dedi. Ömer Sürür de 'Gerçekten çok şaşırdık. Ben böyle bir şey daha önce görmedim. Daha önce bu tür şeyleri televizyonlardan görüyorduk. Düşen şeyin bir zararı var mı yok mu diye araziye bakıyoruz. Olumsuz bir durumla karşılaşmadık, bunun için mutluyuz. Işığı gere gördüğümüz yerlere gündüz baktık. Aradık ama bir şey bulamadıkö diye konuştu. Muhittin Civelek ise ışığın gece görüldüğü yerlerde gündüz gözüyle arama yaptıklarını belirterek 'Ama bir bulguya rastlamadık. Ben böyle bir ışık süzülmesini ilk defa gördüm. Çok korktuk. Göktaşını bulursak devletimize teslim edeceğizö ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Düzköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title