Haberler

Trabzon'da İntihar Girişimi

Güncelleme:

Trabzon'un Ortahisar Mahallesi'ndeki tarihi surlar üzerine çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı, gazeteciler ikna etti.

Trabzon'un Ortahisar Mahallesi'ndeki tarihi surlar üzerine çıkarak çocuğunun doktorlar tarafından sakat bırakıldığı iddiasıyla intihar girişiminde bulunan şahsı, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ve gazeteciler ikna etti.

Bugün öğle saatlerinde Vakfılar Bölge Müdürlüğü

bahçesine gelerek burada surların üzerine çıkan Ferhat Ş, bir süre surların üzerinde gezinerek Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın yanına gelmesini istedi. Çocuğunun doktorlar tarafından sakat bırakıldığını belirten Ferhat Ş, bir süre surların üzerinde gezinerek sıkıntısını sıraladı. Bir ara surların üzerine oturarak sigara içen Ferhat Ş.'yi Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, polis, gazeteciler ve vatandaşlar

ikna için ter döktü.

Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, intihar girişiminde bulunan Ferhan Ş. ile bir süre konuşarak sıkıntısını dinledi. Ferhat Ş de çocuğunun doktorlar tarafından sakat bırakıldığını iddia ederek 15 aydır sıkıntı çektiğini belirtti.

Ferhat Ş., çocuğunu sakat bıraktıklarını belirterek "Savcılığa suç duyurusunda bulundum, takipsizlik kararı verdiler. Bu çocuk düzelecek, yurt dışına gidip tedavi olacak. Benim çocuğum bu devletin evladı değil mi?" dedi.

Ferhat Ş, bir ara kendisini ikna etmeye çalışan Yıldırımhan'a yönelik "Sizin çocuğunuz var mı? Benim çocuğumu sakat bıraktılar" diye dert yandı. Yıldırımhan ve muhabir Kemal Bektaş da, Ferhat Ş.'nin yanına giderek kendisini aşağıya inmesi konusunda ikna etti.

Vakıflar Bölge Müdürü Yıldırımhan, kendisine çocuğunun hastalığı ile ilgili KTÜ Rektörü Süleyman Baykal'ı arayarak yardımcı olacağını belirtti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Kızılcık Ortahisar Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title