Haberler

Trabzon'da başını teneke kutuya sıkıştıran kedi kurtarıldı

Güncelleme:

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sahipsiz bir kedinin başı, yiyecek ararken çöpe atılan teneke kutuya sıkıştı. Kedinin kurtarılması için yapılan çabalardan sonuç alınamayınca veteriner hekim yardımıyla kedinin boynundaki teneke kutu çıkarıldı. Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Lütfiye Tüzün, insanların teneke kutu ve plastik kapları ezerek çöpe atmalarını istedi.

Trabzon'da başını teneke kutuya sıkıştıran kedi kurtarıldı.

Ortahisar ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi'nde sahipsiz kedinin başı, yiyecek aradığı sırada çöpe atılmış teneke kutuya sıkıştı.

Kediyi yakalayarak kurtarmaya çalışan mahalle sakinleri, başarılı olamadı. Bir süre sonra nefes alması zorlaşan kediyi gören hayvansever, Ortahisar Belediyesi Küçük Dostlar Kliniği'ni arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen veteriner hekim Ahmet Köz, kedinin boynundaki teneke kutuyu çıkarttı.

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Lütfiye Tüzün, kedinin kurtarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Tüzün, herkesten teneke kutu ve plastik kapları ezerek, cam kavanozları da kapaklarını kapatarak çöpe atmalarını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ortahisar Trabzon Plastik kedi Kurtarma Hayvanlar Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title