Haberler

Toprakkale Seyir Terası'nda sona gelindi

Güncelleme:

Toprakkale Seyir Terası'nda sona gelindi Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en güzel noktalarından biri olan Toprakkale'de yapımı süren seyir terasında sona gelindi.

Toprakkale Seyir Terası'nda sona gelindi

VAN - Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en güzel noktalarından biri olan Toprakkale'de yapımı süren seyir terasında sona gelindi.

Van Büyükşehir Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek sosyal donatı alanlarına bir yenisini daha ekliyor. Toprakkale'nin en hakim tepelerinden birinde inşa edilen, insanların doğayla iç içe zaman geçirebileceği ve kentin eşsiz manzarasını izleyebileceği 'Toprakkale Seyir Terası Projesi' tamamlanıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen ve kentin turizmine katkı sağlayacak olan projede 2 katlı ve 900 metrekarelik inşaat alanına sahip seyir terası; kafe, restoran mutfak, depolar, mescit ve yönetim odaları yer alıyor.

Eşsiz bir şehir manzarasına sahip olan seyir terası; çevre düzenlemesi, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarının yanında nezih bir kafe ve restoran hizmeti verecek. Çalışmaların sona geldiği seyir terasının kaba inşaatı ve yol çalışmaları tamamlanırken, peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

İmalatının tamamı ahşap kaplama ile yapılan ve doğayla bütünlük oluşturarak, yeşile uyumu ile güzel bir görüntü ortaya çıkacak olan Toprakkale Seyir Terası'nın kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Van Büyükşehir Belediyesi İnşaat Turizm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title