Haberler

TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlköğretim Okulu

Güncelleme:

TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlköğretim Okulunun Hayvan barınağı ziyareti.

TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlköğretim Okulu 4 sınıf olarak, öğretmenleri Ali İhsan AYNA ve Muhsine ÇALIŞKAN eşliğinde Kırklareli Belediye Başkanlığının Bahar döneminde ilköğretim okulları için düzenlediği eğitim programı çerçevesinde Kırklareli Belediye Başkanlığına ait olan Küçük Hayvan Rehabilitasyon Bakım Evi'ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Bakım Evinin veterineri Ümit KİRACIOĞLU barınakla ilgili bilgi verdi.

Buraya getirilen hayvanların önce tedavilerinin yapıldığını daha sonra kısırlaştırıldığını; aşılarının yapılıp işaretlendikten sonra sokağa bırakıldığını belirten KİRACIOĞLU, tüm bunların yapılma sebebinin hayvanların hastalıkları kalmamasını ve sokakta insanlara zarar verilmesini önlemek amacıyla gerçekleştirildiğini dile getirdi. Ayrıca dileyen kişilerin buradan hayvanları satın alabileceğini de ifade etti.

Öğleden sonra saat 14.00'te yapılacak olan programda; Fahri Kasapoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri barınakta bilgilendirme toplantısına katılacaklardır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title