Haberler

Tokat Tarımını Geliştirmek İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı

Güncelleme:

Tokat Valiliği, Üniversitemiz ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü arasında Tokat tarımının gelişmesi için "Tarımsal İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Tokat Valiliği, Üniversitemiz ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü arasında Tokat tarımının gelişmesi için "Tarımsal İşbirliği Protokolü" imzalandı. İmza törenine Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli, Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, TAGEM Genel Müdürü Doç. Dr. Masum Burak katıldı.

Tokat Valimiz Mustafa Taşkesen yaptığı konuşmada "Tokat'ta tarımın daha iyi yerlere gelmesi, çiftçilerimizin ve teknik personelimizin daha bilinçli ve eğitimli hale getirilmesi maksadıyla imzalayacağımız işbirliği protokolü için burada bulunuyoruz. Ziraat Fakültemizde ve araştırma istasyonlarımızda yapılan araştırmaları halkımıza daha iyi aktarabilmek için bu protokolü yapıyoruz." dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada "Bu protokolle var olan işbirliğine kurumsal bir kimlik kazandıracağız. Üniversitemizin 30 seneyi aşan geçmişe sahip Ziraat Fakültesinin, sahip olduğu 100'ün üzerindeki öğretim elemanı ve eğitim araştırmaları ile oluşan bilgi birikimini daha iyi imkânlarla, planlı ve programlı olarak paylaşma imkânı bulacağız. Başta Tokat'ımız olmak üzere bölgemize faydalı olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Taşkesen Ferhat Şelli Adnan Çiçek Tokat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title