Haberler

Tokat'ta 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yapan 5 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

Tokat'ta 'sazan sarmalı' yöntemi ile dolandırıcılık yapıp, elde ettikleri paraları Mersin'de bir kuyumcuda altına çevirmek isteyen 5 şüpheli, operasyonla yakalandı.

TOKAT'ın Turhal ilçesinde 'Sazan Sarmalı' olarak bilinen işleri birbirine dolaştırma usulüyle araç alacak ve satacak kişileri buluşturup, dolandırıcılık yapan ve elde ettikleri paraları bir kuyumcudan fiziki altına çevirdikleri saptanan 5 şüpheli, Mersin'de yakalandı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tokat'ın Turhal ilçesinde araç almak ve satmak isteyenleri noterde buluşturup, 'Sazan Sarmalı' yöntemiyle nitelikli dolandırıcılık yapan şüphelilerin kente geldiği istihbaratını aldı. Ekipler, dolandırıcılıktan elde ettikleri paraları, bir kuyumcunun ibanına göndererek fiziki altına çevirdikleri saptanan şüphelilerin yakalanması için harekete geçti. Şüpheliler M.N.K., İ.Ç., M.E.A., A.K. ve A.Ç., kaldıkları eve düzenlenen operasyonla yakalandı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. A.K. ve M.E.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İ.Ç., A.Ç. ve M.N.K. tutuklandı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Tokat Operasyon Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title