Haberler

Tokat'ta Havacılık Festivaline Yağmur Engeli

Tokat'ta havacılık festivaline yağmur engeliTOKAT'ta Türk Hava Kurumu (THK) organizesinde düzenlenen havacılık festivali kentte etkili olan sağanak yağış nedeniyle yapılamayınca, salı gününe ertelendi.

Tokat'ta havacılık festivaline yağmur engeli

TOKAT'ta Türk Hava Kurumu (THK) organizesinde düzenlenen havacılık festivali kentte etkili olan sağanak yağış nedeniyle yapılamayınca, salı gününe ertelendi.

Tokat'ta THK Şubesi organizesinde Valilik, Belediye, İl Özel İdaresi'nin destekleri kentte havacılık festivali düzenlendi. Kentte ilk defa düzenlenen festival öncesi THK tarafından Gaziosmanpaşa Stadyumunda tüm hazırlıklar tamamlandı. Bugün 10.00'da başlanacak olan festivalin açılış programına Tokat Vali Vekili Mehmet Suphi Küsbeci, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, THK Başkanı Kürşat Atılgan ile davetliler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Fakat yöresel halk oyunları gösterisi sırasında başlayan sağanak yağış zor anlar yaşattı. Yağmur nedeniyle, festival salı gününe ertendi.

THK Başkanı Kürşat Atılgan, havacılık faaliyetlerinde en önemli faktörün hava durumu olduğunu söyleyerek, "Meteoroloji müsait olduğu müddetçe bu tür sportif havacılığın aktiviteleri güzel olur. Her ne kadar meteorolojik tahminlerde bugün yağışlı dese de, zaman zaman havanın açacağını da tahmin etmişti meteoroloji uzmanları. O açık olduğu zamanlarda aktivite yaparız diye gelmiştik ama görüldüğü gibi hava şartları çok müsait etmedi. İnşallah salı günü şu anki meteorolojik tahminlere göre hava güzel olacak. Bu güzel festival salı günü çok organize bir şekilde icra edilecektir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kürşat Atılgan Gaziosmanpaşa Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title