Haberler

Tokat Ödüllendi

Güncelleme:

Tokat Kültür Haber Dergisi Ve Tokat Gündem Gazetesinin Her Yıl Düzenlediği Tokat Enleri Ödül Töreni İstanbul'da Gerçekleştirildi.

Tokat kültür haber dergisi ve tokat gündem gazetesinin her yıl düzenlediği tokat enleri ödül töreni istanbul'da gerçekleştirildi. Avrupa'dan ve Türkiye'den birçok katılımcının davet edildiği törene üst düzeyde katılım gerçekleşti.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Iğdır Valisi Amir Çiçek adına Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç, İngiltere Sofra London Hüseyin Özer, Sanatçı Seda Sayan adına Show TV içyapımlar editörü Alper Ateş, Şair Uğur Arslan, Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Harun Önder, Dış Ticaret ihracat Genel Müdürü İbrahim Şenel, Dıştürkler ve Akrabalar Topluluğu başkanlığı Kemal Yurtnaç, Denizcilik Müsteşarlığı İsmail Hakkı Başçuhadar, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı danışmanı Yıldırım Tektaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Kağıthane Belediye Başkan Fazlı Kılıç, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ

Geniş Aile dizisi Yönetmeni Ömer Uğur, Türkiye Bayan Milli Voleybol Teknik Direktörü Mehmet Bedestenlioğlu, Voleybolda Dünya Klasmanı hakemlerinden Ümit Sokullu, uluslar arası markalarımız Özdilek, Dimes, Uyumsoft'un yanı sıra birçok davetli hazır bulundu.

11. Yayın Yılı Pastası Kesildi.

Yayın Grubunun 11. Yıl Pastasını kesmek üzere, İmtiyaz Sahibi Bayram Güvercin ve Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya Yılmaz, Tokat Valisi Şerif Yılmaz'ı davet ederken, Vali Yılmaz, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz ve İngiltere'den katılan Sofra'nın sahibi Hüseyin Özer'i davet etti. Vali Yılmaz "aşçılık sizin işiniz beraber keselim diyerek Hüseyin özer'le yaş günü pastasını kesti. Görkemli Semah gösterisinden sonra açılış konuşmalarına geçildi. Yayın grubunun İmtiyaz Sahibi Bayram Güvercin "Yayın hayatımızın en anlamlı günlerinden birini yaşıyoruz. Tokat'a hizmet etmek onurumuzdur dedi.

Ekibine teşekkür eden Güvercin, nice yıllara diyerek, katılımcılara şükranlarını sundu. Konuşmasını yapmak üzere davet edilen Yayın Grubunun Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya Yılmaz "Görmek istediğimiz bir tablo, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyerek başladığı konuşmasında, Tokat'ın bu tür organizasyonlara ihtiyacı olduğunu, bu organizasyonların bölgesel motivasyonuna katkı sağladığını söyledi.

Amaçlarının Bölgesel Ortak Akıl Grubunun oluşmasını sağlamak olduğuna değinen Yılmaz, bu hayalin Sayın Valimiz Şerif Yılmaz'ın liderliğinde gerçekleşeceğine inandığını belirtti. Geçmişte yaptıkları olumlu çalışmalardan güç alarak geleceklerine yön vereceklerine değinen Yılmaz, ulusal ve Yerel basın mensuplarına ve katılımcılara teşekkür etti.

Tokat'a ilgi duyun, Hep beraber sahip çıkalım.

Konuşmasında geniş çapta ilk defa bir organizasyona katıldığını, bundan dolayıda mutlu olduğunu belirtti. Vali Yılmaz, Tokat'ın yaşanabilir ve güvenli bir kent olduğunu, önümüzdeki süreçte Tarih ve doğa turizmi başta olmak üzere tarım, tarım sanayi ve hayvancılık konusunda mesafeler kat edileceğini belirtti. Tokat'a yatırım yapmaya değer diyen Yılmaz, yatırımcıların pişman olmayacağını söyledi.

Gurubun İmtiyaz Sahibi Bayram Güvercin ve Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya Yılmaz'ın Vali Şerif Yılmaz'a "Onur Ödülünü" takdim ettikten sonra yılın Onur Ödüllerini vermek üzere ödül sahipleri davet edildi.

Sofra Hüseyin Özer, Özdilek, Dimes, uyumsoft, Mehmet Önder, Papirüs Şerafettin Dinçer, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Vali Şerif Yılmaz'ın elinden onur ödüllerini aldılar.

Organizasyon'a her Tokatlı sahip çıkmalı.

Organizasyonun en renkli sinemalarından biri olan ünlü iş adamı Hüseyin Özer'di. Onur ödülünü aldıktan sonra "Bu aldığım en anlamlı ödül. Tokat'lı olmaktan gurur duyuyorum dedi. İngiltere'de Tokatlılar başta olmak üzere Türkiye'nin temsilcisiyim diyen Özer, hayatımın en anlamlı günlerinden birini yaşıyorum dedi. Tokat'ın şanslı olduğunu söyleyen Özer "Tokat'ın Halk adamı bir valisi var, Tokat'ta çok şey değişecek dedi.

Hem yaş gününü, hem yas gününü yaşadık.

Ödül töreninde merhum Sanatçı Kıvırcık Ali'nin ödülünü oğlu Eren Özütemiz aldı. 2. Enler Ödül Töreninde Yaş gününü kutladığımız Kıvırcık Ali'nin bu enler ödül töreninde ise yaş gününü kutladık. Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz, "Babamın cenazesinde bizi yalnız bırakmayan Türk halkına, sanatçılarımıza ve Tokat'lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Tokat için hazırlanan Slayt gösterileri, skeçlerin, sanatçıların yer aldığı organizasyonda duygu dolu anlar yaşandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title