Haberler

Tokat'ın Almus ilçesinde çevre temizliği gerçekleştirildi

Güncelleme:

Tokat Valiliği bünyesinde başlatılan 'Temiz Tokat Projesi' kapsamında, İŞKUR aracılığıyla Valilik bünyesinde çalışan işçiler, Almus Çevreli Grup Yolu ve Almus Baraj Gölü'nün sol sahil grup yolu istikametinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kınık beldesi Şendere mevkisine kadar olan bölümünde yol kenarlarında bulunan çöpleri topladı.

Tokat'ın Almus ilçesinde çevre temizliği gerçekleştirildi.

Tokat Valiliği bünyesinde başlatılan "Temiz Tokat Projesi" kapsamında, İŞKUR aracılığıyla Valilik bünyesinde çalışan işçiler, Almus Çevreli Grup Yolu ve Almus Baraj Gölü'nün sol sahil grup yolu istikametinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kınık beldesi Şendere mevkisine kadar olan bölümünde yol kenarlarında bulunan çöpleri topladı.

Almus Kaymakamı Emre Çömen, "Sayın Valimizin başlatmış olduğu Temiz Tokat Projesi kapsamında ilçemizdeki faaliyetler sürecek. Bugün itibariyle kent güvenlik kameraları ile izleme yapılarak çevreyi kirletenler hakkında Kabahatler Kanununa göre idari para cezası uygulayacağız. İlçemizin temiz kalması için tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Tokat Valiliği Çevreli İŞKUR Almus Tokat Çevre Valilik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title