Haberler

Tokat Bakan Bak Türk Ordusu Eskisinden Daha Güçlü

Bakan Bak Türk ordusu eskisinden daha güçlüGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk milleti asla diz çökmeyen, boyun eğmeyen bir millet. Bunu tüm dünyaya gösterdik.

Bakan Bak Türk ordusu eskisinden daha güçlü

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk milleti asla diz çökmeyen, boyun eğmeyen bir millet. Bunu tüm dünyaya gösterdik. Türk ordusu eskisinden daha güçlü. Çünkü içimizdeki hainleri temizledik. Bu millet içimizdeki o hainleri temizledi dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Tokat Gençlik Kolları Olağan Kongresine katılmak üzere İstanbul'dan havayolu ile Sivas'a, oradan da karayolu ile Tokat'ta geldi. 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Adnan Menderes Konferans Salonunda düzenlenen kongreye Bakan Bak'ın yanı sıra Ak Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Coşkun Çakır, Yusuf Beyazıt, Celil Göçer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, siyasetin artık gençleştiğini ifade ederek, Siyaset gençleşiyor. Siyaset gençlerle daha güçlü. Ülkemizin geleceğinde bu gençler her zaman daha iyi yerlere gelecek. Gençler bizim geleceğimiz dedi.

TÜRK ORDUSUYLA KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ

Milli iradeye saygılı gençlere ihtiyaç olduğunu ifade den Bakan Bak, şöyle konuştu Bunu gençlerimiz 15 Temmuz'da gösterdi. Meydanlara koştular, tankların önünde durdular, tanklara yumruk attılar. NATO üyesi ülkelerin milletvekilleri aradılar. Dediler ki, 'siz nasıl milletsiniz Millet tanklara yumruk atıyor'. İşte Türk milleti böyle bir millet. Asla diz çökmeyen, boyun eğmeyen bir millet. Bunu bütün milletimizle beraber tüm dünyaya gösterdik. Amerika'daki toplantıda, artık Türk ordusunun yönetme kabiliyetinin kalmadığını söylediler. Ben de onlara dedim ki, Türk ordusu eskisinden daha güçlü. Çünkü içimizdeki hainleri temizledik. Bu millet içimizdeki o hainleri temizledi. 24 Ağustos'ta biz Fırat Kalkanı Operasyonunu başladık. Bu operasyonda herkes Türk ordusunun ne olduğunu gördü. Orayı temizledi. 3 bin 500 tane DAEŞ'li, YPG'li teröristi temizledi. Oralara Suriyeliler, Türkmenler, Araplar yerleştiler. Sonra bu ekiple iki ay sonra Avrupada bir toplantıda karşıladık. Orda dediler ki, 'Haklıymışsınız. Türk ordusu ne kadar güçlü olduğunu gösterdi'. O yüzden Türk ordusuyla kimse başa çıkamaz. Kimse Türklere meydan okumasın. Ordumuzun arkasındayız. Bu topraklar şehitlerin kanlarıyla sulanmış. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ordumuzun arkasındayız. Bugün de 9 şehidimiz var. Allah rahmet eylesin. Ama bu topraklar şehitlerin kanlarıyla sulanmış. O yüzden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

ERDOĞAN; MANŞETLERLE, KASETLERLE DEĞİL MİLLETLE BERABER GELDİ

Oyunları bozmak için her oyun kıymetli olduğunu ifade eden Bakan Bak şöyle dedi Çok büyük badireler atlattık. Bu girişimlerin hepsini sayın Cumhurbaşkanımız milletimizin sayesinde bertaraf etti. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. İlçe Başkanlığı yaptı. İl Başkanlığı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. Başbakanlık yaptı. Cumhurbaşkanı olarak bu millet ilk defa kendisi seçti. Şu anda Cumhurbaşkanlığı yapıyor. Diğerleri nasıl geldi, Recep Tayip Erdoğan manşetlerle gelmedi, kasetlerle gelmedi. Milletle beraber geldi. Biz Recep Tayip Erdoğan'la birlikte yürümekten, onunla dava arkadaşı olmaktan gurur duyuyoruz. Biz sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durmalıyız. Milletin adamı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Tokat Politika Güncel Haberler

title