Haberler

Togg ve Honda Civic otobanda kapıştı, ortaya ilginç görüntüler çıktı

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg, yollarda boy göstermeye devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde Honda Civic marka araç kullanan vatandaş, Togg'a yetişmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu Togg'u yakalayan vatandaşın aracındaki hız göstergesi o esnada 211 kilometreyi gördü.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu ( Togg ) imzasını taşıyan yerli otomobiller, test sürüşleri için trafikte boy göstermeye devam ediyor. O anlardan birinde kaydedilen görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

211 KİLOMETREYİ GÖRDÜ

Bahsi geçen görüntüde Honda Civic model aracı kullanan bir vatandaşın Togg'a yetişmeye çalıştığı görülüyor. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlarda Togg ile yarışan Honda'nın hız göstergesinin 211 kilometreyi görmesi dikkat çekti. Görüntü kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.

TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK?

Tüm Türkiye tarafından merakla beklenen Togg'un fiyatı belli oldu. Buna göre; TOGG T10X V1 RWD Standart Menzil? 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzil? 1 milyon 55 bin TL, V2 RWD Uzun Menzil?? 1 milyon 215 bin TL ile başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Honda TOGG Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

ercan gurbhetchi:

TOGG güzel yapılmış. Zaten Ceo su Gürcan Karakaş Almanya nın otomotiv devinin yönetim kurulundan geldi. Bu işlerde avrupada sayılı kişilerden. Malzeme kalitesi de oldukça iyi.

464
54
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Görüntüler trafik magandalığı.

470
40
yanıtYanıtla
Mikail Arar:

Bu ne ya ,olay ingilterede mi olmus,herkes soldan gidiyor,bu magandalar sagdan sollama yapiyor,bu nein kafasi ya.bu iyi bir seyis gibi videosunu yayinliyorlar.Bu kisiler yakalanmalidir.

426
69
yanıtYanıtla
ömer :

Her ikisinin de kurallara hiçe sayıp Makas atarak gitmesine mi, elektrik ile içten yanmalı aracı karşılaştıran habere mi, Hız sınırlarının aşılmasına mı, O güçle Limite takılan elektrikli aracın içten yanmalı biladerine geçilmesine mi... Hangisine takılalım :)

183
36
yanıtYanıtla
zafer karga:

bence senin hasetten cıldırmana takılalım

yanıt36
yanıt66
ömer :

Syn Karga, Ne oldu neresi zorunuza gitti ? Hem Kurallara hiçe sayıp hem de geçilen siz miydiniz :) Öyle çıldırılmaz. Bugün 50bin$ a aldığınız togg'u yarın elin yabancısının 35bin$ a aldığını görünce asıl o zaman çıldırırsınız. Tabi paranız varsa.

yanıt28
yanıt15
İsmail Kabadayı:

Reklam kokan hareketler bunlar mayk diğer kurbanların yanina çekilen

112
59
yanıtYanıtla
Halit:

honda gaza bazmasından patlamalı olduğundan motoru patlatacak gibi zorladı

71
16
yanıtYanıtla
viva sistem:

Togg olduğu malum kırmızı olması Togo olduğu kanatini getirmez hemen gaza gelmeyin asparagas haber bunlar yandaş medya haberleri olmayan bir araç trafikte teslim tarihleri belli degil

8
24
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title