Haberler

TOG İçin İyilik Peşinde Koşanlar Ödüllendirildi

Güncelleme:

TOG, Runtalya Maratonu'nda "Gençler Dünyayı Değiştiriyor" projesi için iş dünyasından ve cemiyet hayatından koşanları ödül töreninde buluşturdu.

İş dünyasının ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın "Gençler Dünyayı Değiştiriyor" sloganıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk eğitimlerine destek vermek için koştu. 2 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Runtalya Maratonu'na katılan isimler arasında; İbrahim Betil, Mehmet Pekarun, Yonca Tokbaş, Erol Yardım, Zeynep Üstünel, Hülya Eltemur, Aslı Arıkoğlu, Tuğba Jabban, Burcu Hanif bulunuyor. TOG ve Adım Adım Oluşumu işbirliğiyle, Runtalya Maratonu'nda koşan ve gençlerin projelerine destek veren gönüllüler, ödüllerini Elite World İstanbul Hotel'de gerçekleştirilen görkemli bir ödül töreniyle aldı.

Elite World Hotels'in mekan sponsorluğunda gerçekleştirilen ödül törenine, TOG ve Adım Adım Oluşumu gönüllülerinden Kerim Paker, Mehru Öztürk, Tuğba Jabban, Hülya Eltemur, Zeynep Üstünel, Erol Yardım, Ralf Arditti, Semra Karal gibi isimler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TOG Genel Müdürü Yörük Kurtaran, "TOG olarak "Gençler Dünyayı Değiştiriyor" sloganıyla gençlere destek olmayı, ülkemizdeki toplumsal sorunları çözebilecekleri konusunda destek vermeyi amaçladık. Toplum Gönüllüsü gençler aldıkları eğitimler ışığında her yıl toplumsal değişim ve barış adına 1000'in üzerinde sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyorlar. 2013 yılında 44.614 gencin katılımıyla 1.071 yerel, ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projesi/etkinliği/kampanyası ve 353 eğitim gerçekleştirildi. Runtalya Maratonu'na katılarak, destek amacıyla bağışlanan her 90 TL ile bir gencin bu eğitimleri almasına ve kendi projelerini hayata geçirmesine imkan sağladık. Sadece bu proje kapsamında toplam 240 bin TL'ün üzerinde bağış elde ettik. Bu demek oluyor ki 2.666 gencin hayatını değiştirdik." dedi.

Kurtaran: Yeni işbirliğimizle 5 bin Toplum Gönüllüsü gencimizin hayatını değiştireceğiz

Yörük Kurtaran konuşmasında, "Sizlerle güzel bir gelişmeyi daha paylaşmak isterim. Gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonucu, Elite World Hotels TOG'un ana sponsorlarının arasında yer alacak. TOG'un bundan sonra gerçekleştireceği bütün etkinliklere, konaklama ve toplantı salonları ile destek vererek, Elite World Hotels karşılığı yaklaşık 150 bin euro olan bir bedelle 5 bin Toplum Gönüllüsü gencimizin hayatını değiştirmeyi hedefliyor. Elite World Hotels yönetimine buradan da TOG ve Toplum Gönüllüsü gençlerimizin adına teşekkür ediyorum" diyerek Sivil Toplum Kuruluşlarınadestek olmanın öneminin altını çizdi.

Ödül töreninde Runtalya Maratonu'na katılan koşucular, ödüllerini ve sertfikalarını TOG Yönetim Kurulu Eş Başkanı Kerim Paker ve TOG Yönetim Kurulu Eş Başkanı Mehru Öztürk'ün elinden aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yonca Tokbaş İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title