Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'dan Alaşehir'e Tebrik Ziyareti

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

Tobb Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

Helikopterle Atatürk Stadına inen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu buradan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na geçti. Sanayicilerin karşıladığı Hisarcıklıoğlu'na hitaben Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, bir konuşma yaptı. Teşekkür ederek konuşmasına başlayan Seyhan, "Bizim için Alaşehir için olmazsa olmaz olan '3T' vazgeçilmezimizdir. Tarım, Termal ve Turizm olarak adlandırdığımız '3T' Alaşehir'in geleceği niteliğindedir. Ayrıca Akarca Mahallesi çevre yolu kıyısında bulunan 5 dönüm arsamıza 12 yıllık Ticaret ve Sanayi Odası Koleji yapmak istiyoruz. Bu çalışmalarımızda sizlerin destek ve yardımlarını bekliyoruz" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimini tebrik etmek için buraya geldim. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde iki bayan yönetici olduğunu gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Anneler, babalar size sesleniyorum. Erkek çocuklarınıza verdiğiniz girişimcilik şansını kız çocuklarınıza da verin. Bugüne kadar Anadolu'da hep kadınlar geri plana itildi. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Dolayısıyla kadın girişimcilere daha çok fırsat vermeliyiz. Allah bize çok önemli iki ürün vermiş, birisi üzüm birisi fındık. Üzümün pazarlamasını çok iyi yapmalıyız ve dünya çapında söz sahibi olmalıyız" dedi.

Rıfat Hisarcıklıoğlu Alaşehir'de üretilen üzümlü ekmekten bir lokma yiyerek "Üzümü bütün yiyeceklerde kullanalım ve üzüm tüketimini önce kendi ülkemizde artırmayı öğrenelim" dedi.

Ziyaret sonrasında TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na içerisinde üzüm ve lokum bulunan hediye paketi takdim edildi. Ayrıca Hisarcıklıoğlu'na Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan tarafından plaket verildi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu buradan Alaşehir Ticaret Borsası'nı da ziyaret ederek Borsa Başkanı Hüseyin Soygur'den Alaşehir'in ekonomisi hakkında bilgiler aldı, sonra ilçeden ayrıldı. - Alaşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Alaşehir Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title