Haberler

TM2792 Kişisel Akıllı TV'ler

Güncelleme:

LG'nin yeni Kişisel Akıllı TV'leriyle eğlence dünyasında yeni bir kapı aralanıyor

LG'nin IFA 2012'de tanıtımını yaptığı TM2792 Kişisel Akıllı TV'ler bir dizi inovatif özellikle geliyor.

LG Electronics, Berlin'de gerçekleştirilen IFA 2012 Fuarı'nda TM2792 Kişisel Akıllı TV'lerini tanıttı. Bir eğlence platformu olarak adlandırılabilecek M2792 Kişisel Akıllı TV'ler, IPS teknolojisi ile mükemmel görüntü kalitesi sağlarken kullanıcılara LG Smart TV fonksiyonları Cinema 3D ve Cinema Screen Design'ı da içeren bir dizi inovatif özellik sunuyor.

TM2792'nin tasarımı, LG'nin Kişisel Akıllı TV segmentindeki başarısını pekiştirecek niteliklere sahip. International Design Excellence Awards (IDEA) 2012 finalistlerinden biri olan ürün, şık tasarımıyla modern ev mimarisinin tamamlayıcı bir parçası olmaya aday. Cinema Screen Design'lı TV, inanılmaz ince çerçevesiyle büyüleyici bir izleme keyfi sunarken odanın her açısından aynı şekilde 3D görüntü sağlıyor.

"TM2792 sinema kalitesini evlere taşıyan ve kullanıcılara geniş bir içerik dünyasının kapılarını aralayan çok özel bir televizyon" diyen LG Ev Eğlencesi Bölümü Başkan Yardımcısı ve IT İş Birimi Başkanı J.J. Lee sözlerini şöyle sürdürdü: "Üstün özellikli Kişisel Akıllı TV'lerimiz, ister akıllı telefona kaydedilmiş bir video ister klasik bir film olsun, eğlenceyi bir adım ileriye taşıyor."

Geniş açılı 3D deneyimi

SmartShare özelliği dizüstü bilgisayar ve harici sabit disklerle dosya paylaşımına olanak tanıyor. Ekran paylaşımı ise Mobile High-Definition Link (MHL) ve Intel'in kablosuz görüntü paylaşımı ile hayata geçerken MHL sayesinde kullanıcılar fotoğraflarını görüntüleyebiliyor ve telefon şarj olurken bile akıllı telefonlarındaki oyunları akıllı kişisel TV'de oynayabiliyor. WiDi, dizüstü bilgisayarlarla kablosuz ekran paylaşımını her zamankinden çok daha elverişli hale getiriyor, DLNA ve Wi-Fi Direct ile akıllı cihazlardaki içerik kolay şekilde paylaşılabiliyor.

Kullanıcılara daha ileri seviyede ev eğlencesi deneyimi sunmak için TM2792 Kişisel Akıllı TV'ler IPS teknolojisi ile geliyor. IPS, görüntü kalitesini artırırken geniş açılı izleme olanağı ile gözleri yormuyor. Video-on-demand veya kullanıcı çekimi filmler görüntüde bozulma olmaksızın oturarak, uzanarak veya ayakta FULL HD izlenebiliyor. The TM2792, LG CINEMA 3D teknolojisini tamamlayan hafif ve pilsiz gözlüklere sahip. 3D Sound Zooming özelliği ise ekrandaki hareketlerle uyumlu şekilde sesin odada yayılmasını sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar PC'yi açmadan klavye ve mouse'u LG Akıllı Kişisel TV'ye bağlayıp internet'te gezinebiliyor.

TM2792 Eylül ayından itibaren Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Berlin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title