Haberler

Tırın çarptığı simitçinin bacağı koptu

Güncelleme:

Aksaray'da yay geçidinden geçen bir simitçiye tır çarptı. Tırın çarpmasıyla bacağı kopan simitçi hastaneye kaldırıldı. Simitçinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Elinde taşıdığı tepsiyle simit satan Alican Kılıç'a (45), yaya geçidinde TIR çarptı. Sağ bacağı diz üstünden kopan Kılıç, hastaneye kaldırıldı.

YAYA GEÇİDİNDE FECİ OLAY

Saat 08.00 sıralarında Yeni Sanayi Mahallesi girişinde meydana gelen kazada, elindeki tepsiyle sanayi sitesinde simit satan Alican Kılıç, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istedi. Ancak Kılıç'a, Mustafa Solmaz (24) yönetimindeki 31 SM 190 tahta yüklü TIR, çarptı. TIR'ın altında kalan Kılıç'ın sağ bacağı diz üstünden koptu.

YAŞAM SAVAŞI SÜRÜYOR

Ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Alican Kılıç'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Sürücü Solmaz ise gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Haberler

500

Yorumlar (18)

DOĞRUSUBU:

Son zamanlarda yaya geçitleri tehlikeli olmaya başladı; 1) Nasıl olsa duracak diye yayalar yola atlıyor, 2) Sen yavaşlayıp dursan, arkadan gelen hırt sana kızıyor 3) Önde başka araç yokken ''Ne durdu bu angut'' deyip arkadan gelenin sana bindirme tehlikesi mevcut

15
2
yanıtYanıtla
4):

sen durunca sollama yapan, seni geçmeye çalışıp yayayı görmeyerek üstüne süren. . . .

yanıt2
yanıt0
Damla çakır:

Allah yardımcısı olsun

12
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

24 yaşındaki adama TIR verilirse olacağı budur ağır vasıta ehliyetini almak için en az 28 yaş sınırı olması lazım

9
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

28 yaşında olunca ne gibi fark oluyo

yanıt6
yanıt2
CANTÜRK:

İnanın yaya geçidinde yayayı görüyorum durmak istiyorum ama yavaşladığım esnada arkadan sellektör çaka çaka son sürat geliyorlar. Birde kornaya basıp uyarıyorlar niye yavaşlıyorsun diye. Daha çooook ekmek yememiz lazım

10
0
yanıtYanıtla
Xyxyxy:

Adi üstünde YAYAGECIDI. Vay beee!!! Gecmis olsun.

8
0
yanıtYanıtla
Gultepeli:

Yaya geçidi daha ne denebilir yuuhhhh.

5
0
yanıtYanıtla
HER İYİLİK SADAKADIR-HADİS:

GEÇMİŞ OLSUN SİMİTÇİ KARDEŞİMİZE.

4
0
yanıtYanıtla
www:

bu ülkede yaşayan insanlardan bir cacık olmaz. gerçekten de arkadaşların oyrum yaptıgı gibi adam yaya geçidinden son hızla geçiyor nerdeyse:((( durmak bile tehlikeli arkadan çarpma ihtimali doğuyor

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title