Haberler

THY 10 yıl aradan sonra Libya seferlerine başlıyor

Güncelleme:

Türk Hava Yolları, 10 yıl aradan sonra Libya seferlerine başlıyor. Konuyla ilgili THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Libya'ya haftada 3 sefer yapılacağını ve bilet satışlarının başladığını duyurdu. Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe de seferlerin başlamasını ülkedeki istikrarın göstergesi olarak "Elhamdülillah" ifadesiyle yorumladı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 10 yıldır seferlerin yapılmadığı Libya'ya tekrar seferlerin başlayacağını bildirdi. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe de gelişme karşısındaki olumlu tepkisini "Elhamdülillah" ifadesiyle yansıttı.

THY GENEL MÜDÜR: SATIŞA AÇILDI

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Libya'ya seferlerimiz başlıyor. Haftada 3 sefer yapacağız. Seferlerimiz satışa açılmıştır." ifadelerini kullandı.

"SEFERLERİN BAŞLAMASI İSTİKRTARIN GÖSTERGESİ"

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe deaçıklamasında "Elhamdülillah, yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk Hava Yolları, önümüzdeki haftadan itibaren Libya seferlerine yeniden başlayacak." dedi.

THY'nin Libya uçuşlarına başlamasının ülkesindeki istikrarın göstergesi olduğuna dikkati çeken Dibeybe, bu adımın atılmasında katkısı bulunan ülkesindeki Sivil Havacılık Kurumu ile tüm ilgili kurumlara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Abdulhamid Dibeybe Türk Hava Yolları Bilal Ekşi Dibeybe Libya Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Bordo Bere:

THY ZATEN TÜRKLERE AIT DEGIL KATARA AIT

21
76
yanıtYanıtla
BirVarmışBirYokmuş:

Müslüman ülkelerle ilişik ticaret gezi başlaması sizi huzursuz ediyor

yanıt52
yanıt23
Ali Tezel:

Kaddafiyi face den ingiliz abd kışkırtmasıyla tekmeleyerek kafasını öldüren bir hain milletten bu ülkeye fayda olmaz. Kaddafi elektrik su okul neredeyse herşeyi halkına ücretsiz subdugu halde öldürdüler.

45
18
yanıtYanıtla
ANADOLU PARSI:

Kaddafi gitsin diye muhaliflere bavullarla dolar taşıdınız .Kimsenin ahı kimseye kalmaz .Güzelim ülkeyi iç savaşla mahvettiniz .Kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz .

41
6
yanıtYanıtla
Fatih İngenc:

Libya ile en son yapılan deniz yetki antlaşması belkide son on yillarda yapılan en önemli antlasmalardan biridir ülkemiz adına. Vatanseverlik, mililik duygusu taşıyan herkes bundan büyük memnuniyet duyar. Burada yapılan yorumlarin çoğuna baktığımda "Libya'da ne işimiz var" diyen zihniyetle aynı dusuncede, yazık.

27
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title