Haberler

The Populist Bomontiada'da Festival Coşkusu

The Populist, tüm dünyada kutlanan farklı etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

The Populist bomontiada İrlanda'da doğup yayılan ve yeşil yonca temasıyla kutlanan St Patrick's gününü iyi müzik ve iyi yemek mottosu ile kutlayacak…

%100 farklı ve özgün etkinliklerin adresi The Populist, tüm dünyada yeşil yonca konseptiyle kutlanan St Patrick's günü için dopdolu bir program hazırladı. 16-17 ve 18 Mart'ta festival tadında geçecek üç gün boyunca bomontiada The Populist'te deneyimlenecek özel menüde imza lezzetler yer alıyor. Ispanaklı ve Ricotto Peynirli Pizetta, Corned Rosto Dana Sosis ve tatlı olarak servis edilecek Yeşil Oreo Top Cake'in yer aldığı menünün güçlü lezzetlerine The Populist'le özdeşleşmiş craft tatlar eşlik edecek.

GÜÇLÜ TADIMLAR DEGÜSTASYON ATÖLYESI'NDE

Geçen yıl yoğun ilgi gören ve katılımın yüksek olduğu Degüstasyon Atölyesi bu yıl 17 Mart Cumartesi günü 15:00-16:30 saatleri arasında bomontiada The Populist'te gerçekleşiyor. Markanın '%100 craft felsefesiyle sadece 17 Mart'a özel hazırladığı tadım menüsünde başarılı brewmaster Philip J. Green'in özgün yorumları dikkat çekiyor. Degüstasyon Atölyesi'ne katılanların tadacağı imza lezzetler arasında, Fransız mutfağının ünlü lezzeti Kurudite, The Populist farkıyla hazırlanan Cheeseburger, Bavyera Usulü Beyaz Sosis ve Portobello Pizetta yer alıyor.

KENDINI MÜZIĞE BIRAK

Degüstasyon Atölye'si ve üç gün boyunca The Populist'te sunulacak özel menünün yanı sıra, birbirinden keyifli DJ performansları da St Patrick's eğlencesini unutulmaz bir festivale dönüştürecek. 16 Mart Cuma günü DJ Çağlan Tekil, 80'ler ve 90'ların unutulmaz rock parçalarını müzikseverlerle paylaşacak. Festivalin tüm dünyada aynı anda kutlandığı 17 Mart Cumartesi günü ise kendine has dinleyici kitlesiyle tanınan DJ Levent Şen'in Indie Rock & Indie Pop ve Pop Rock performansı festival coşkusunu ikiye katlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cake Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title