Haberler

Teyev Polis Balosu

Türkiye Emniyet Teşkilatı Şehitleri Malulleri Dul, Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV) balo düzenledi.

Türkiye Emniyet Teşkilatı Şehitleri Malulleri Dul, Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV) balo düzenledi.

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen baloya gelen konukları, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve TEYEV Başkanı Maral Öztekin karşıladı. Baloya, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler, sanatçı Orhan Gencebay, iş adamları, polis müdürleri ve şehit aileleri katıldı.

Baloda konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu akşam güçlü geleneksel bir aile toplantısında bulunduklarını söyledi. TEYEV'in, emniyet teşkilatı mensuplarını desteklemek amacıyla kurulduğunu hatırlatan Mutlu, "Güvenlik güçlerimiz milletin huzur ve güvenini sağlamaya çalışırken seve seve canını veriyor. Karşılığında ise sadece takdir bekliyor. Geride kalan ailelerine, çocuklarına destek olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek zorundayız" diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın ise, TEYEV'in kuruluşunun 31'inci yıl dönümünde bu balonun gerçekleştirildiğini söyledi. 31 yıl önce şehit, dul ve yetimlerin çok zor şartlara sahip olduğunu ifade eden Çapkın, bugün artık daha iyi şartlarda yaşadıklarını, bunun da mutluluk verici olduğunu belirtti.

TEYEV'e destek olan iş adamlarına plaket verilmesinin ardından Barbaros sevilen şarkılarını seslendirdi. Vali Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, eşleri ile müzik eşliğinde sahnede dans etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Hüseyin Çapkın İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

title