Haberler

Teyev 30'uncu Geleneksel Polis Balosu Düzenlendi

Türk Polis Teşkilatının 167'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV) tarafından "30.Geleneksel Polis Balosu" düzenlendi.1982 yılında Huriye...

Türk Polis Teşkilatının 167'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV) tarafından "30. Geleneksel Polis Balosu" düzenlendi.

1982 yılında Huriye Uğurludoğan'ın tüm mal varlığını bağışlamasıyla kurulan TEYEV tarafından Çırağan Saray'nda düzenlenen baloya, TEYEV Başkanı Maral Öztekin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın ev sahipliği yaptı. Geceye, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, AKP Milletvekili Muammer Güler'in eşi Neval Güler, MİT İstanbul Bölge Başkanı Aydın Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, İstanbul eski Valisi Hayri Kozakçıoğlu, Nevzat Ayaz, Türkiye Yahudi Hahambaşı İshak Haleva, Yılmaz Ulusoy, Hamdi Akın, Yüksel Mermer, Vedat Ant, Oktay Duran, Necla Gürsel, Feryal Gülaman, Şükran Güzeliş, Sanatçı Orhan Gencebay, Sevim Emre, gazeteciler ile emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri, iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

EMNİYET TEŞKİLATIMIZ GÜCÜNÜ KANUNDAN VE HUKUKTAN ALIR

Gecede bir konuşma yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Emniyet Teşkilatımız gücünü kanundan ve hukuktan alır. Devletin yasalarından almış olduğu bu güçle, milletine, vatandaşlarımıza canıyla kanıyla hizmet vermeye gayret ediyor. Bu görevi yaparken de şehitler veriyor. Onları anmak, onlara sahip çıkmak bizlerin öncelikli vefa borcudur. Bu akşam böyle bir vefa borcunu bir kez daha paylaşmaktan duyduğum bahtiyarlığı ifade etmek istiyorum. TEYEV Vakfımızı 1982 yılından beri gösterdikleri bu vefalı duyarlılıktan ötürü kutluyorum" dedi.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, "Zor zamanlarda polis teşkilatının yanında, yanı başındaydı TEYEV. Biz teşkilat olarak riskleri paylaşan bir takımız. Asıl önemli olan halkımızın güven algısını öne çıkarabilmek. Bunun için ilgili kuruluşlarla birlikte çok fazla çalışıyoruz" diye konuştu.

HAYIRSEVERLERE PLAKET VERİLDİ

Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çapkın, TEYEV'e katkı sağlayan Gül Mutlu, Nurten Çapkın ile hayırsever iş kadınları Necla Gürsel, Feryal Gülman, Fatoş Sarıgül, Miray Ercan ve iş adamları Yüksel Mermer, Yılmaz Ulusoy, Oktay Duran, Hamdi Akın, Vedat Ant Mehmet Başer ve diğer hayırseverlere özel hazırlanmış plaketler verildi.

SİBEL CAN'A GÜL YAPRAĞI

Plaket töreninin ardından İstanbul Gelişim Orkestrası bir konser verdi. Gecede sahne alan Sibel Can şarkıları ile davetlilere keyifli anlar yaşattı. Gecenin sonunda 30. yıl için özel hazırlanan pastayı, Vali Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi Nurten Çapkın, AKP Milletvekili Muammer Güler'in Eşi Neval Güler ve Sibel Can birlikte kesti. Pasta kesildikten sonra Gül Mutlu Sibel Can'ın başına gül yaprakları döktü. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Hüseyin Çapkın Neval Güler İstanbul Politika Güncel Haberler

title