Haberler

Teog Başarıları Ankara Gezisi ile Taçlandı

Mamak Belediyesi’nin kardeş şehri olan Van Çaldıran’dan gelen ve TEOG sınavında başarı elde ederek fen liselerine yerleşen 19 öğrencinin başarıları, Mamak Belediyesi ve Çaldıran Belediyesi iş birliğinde Ankara gezisi ile taçlandı.

Mamak Belediyesi'nin kardeş şehri olan Van Çaldıran'dan gelen ve TEOG sınavında başarı elde ederek fen liselerine yerleşen 19 öğrencinin başarıları, Mamak Belediyesi ve Çaldıran Belediyesi iş birliğinde Ankara gezisi ile taçlandı.

10-13 Eylül tarihleri arasında 19 öğrenci, 3 öğretmenden oluşan 22 kişilik kafile, Ankara'nın tarihi ve turistik mekanları gezme şansı bulurken, öğrenciler ilk kez bindikleri uçakla ilk kez geldikleri Ankara'yı gezdi. Mamak Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Bozdağ rehberliğinde başlayan kültür gezisinde öğrenciler Anıtkabir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Hacı Bayram Veli Cami, Ankapark, Kızılay Meydanı, Ulucanlar Ceza Evi, Ankara Kalesi, Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezi, Eski Meclisi, Mamak Çöplüğü Tesisi, Mavi Gölü ve Mehmet Akif Ersoy'un evini ziyaret etti.

Fotoğraflarla her anı ölümsüzleştirdiler

Bu tür gezilerin öğrenciler açısından önem arz ettiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Başkentimizde Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri bulunuyor. Dolayısı ile bu gezi öğrencilerimiz Ankara'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmenin yanı sıra eğitim hayatlarındaki tercihlerini de olumlu yönde etkileyecektir" dedi. Bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler her anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mamak Belediyesi Çaldıran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title