Haberler

Tem'deki Kazada Ölen 5 Kişi de Tespit Edildi

Tem Otoyolu'nun Mersin-Tarsus Bölümünde, 9 Kişinin Öldüğü, 1 Çocuğun Yaralandığı Trafik Kazasında Ölenlerden 5'inin Daha Kimlikleri Belirlendi.

TEM Otoyolu'nun Mersin-Tarsus bölümünde, 9 kişinin öldüğü, 1 çocuğun yaralandığı trafik kazasında ölenlerden 5'inin daha kimlikleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, kazaya karışan 57 DF 767 plakalı otomobilde hayatlarını kaybedenlerin sürücü Ömer Kara (53) ile yanında bulunan Nuray Kara (53), Yeliz Duru (32), Lübnan Uyruklu Emine Cemani (62) ile Bilal Sıdanı (37) olduğu tespit edildi.

-DÜĞÜN DÖNÜŞÜ-

Kazada 33 NZ 404 plakalı otomobilde ölen Karael ailesinin 4 ferdinin baba Hikmet Karael (44), eşi Zeynep (35) ile çocukları Levent (17) ve Sedef Karael (11) olduğu belirlendi. Aynı araçta bulunan ailenin en küçük çocuğu Merve Karael'in (4) ise Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Karael ailesinin, Zeynep Karael'in Çorum'da bulunan kardeşi Ramazan Yaman'ın düğün törenine katıldıkları ve dönüş yolunda kazaya karıştıkları öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title